Spread the love


Η Marta Rodriguez, ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη όλων των Ελλήνων οπαδών. Η πρώην σύντροφος του Ρομπέρτο συνεχίζει να γοητεύει τα πλήθη στο instagram, όμως τελευταία έχει ξεφύγει ελαφρώς

«Η Marta Rodriguez να μείνει για πάντα εδώ». Η εντυπωσιακή σύζυγος του Ρομπέρτο, Μάρτα Ντομίνγκες που συχνά πυκνά «χτυπά» με φωτογραφίες μέσω instagram αλλά και με την παρουσία της στα γήπεδα έχει κλέψει τις καρδιές των φιλάθλων του θρύλου αλλά και των αντιπάλων ομάδων.

Η πρώην σύντροφος του Roberto συνεχίζει να γοητεύει τα πλήθη στο instagram, όμως τελευταία έχει ξεφύγει ελαφρώς.

Και αν η φωτογραφία της ως Λάρα Κροφτ δίπλα στους κροκόδειλους δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τα πατριωτάκια μας, δεν συνέβη το ίδιο, όταν ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βρισκόταν ανάμεσα σε δυο κυρίους.

Marta Rodriguez

Το ευγενές ελληνικό instagram πήρε φωτιά. Τα σχόλια των Ελλήνων γυπαετών στη φωτογραφία της πρέπει να έσπασαν κάθε ρεκόρ. Ο μπαξές είχε απ’ όλα: Από κλασσικές καγκουρέ ατάκες περί πασχαλιάτικης σούβλας, μέχρι ψαγμένες παρατηρήσεις όπως «Ο Φιγκέιρας και ο Τσανγκ».

Marta Rodriguez

Σε κάθε περίπτωση, η Μάρτα δεν πτοήθηκε καθόλου! Και αυτό φάνηκε στις επόμενες λήψεις της…

Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez

Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez Marta Rodriguez



Spread the love