Spread the love


Αυτές τις ήμερες κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του Marilyn Manson που πρωταγωνιστεί ο Τζόνι Ντεπ και το γεγονός αυτό έκανε τον γύρο του κόσμου, αφού ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει σε ένα ερωτικές περιπτύξεις με δυο υπέροχες καλλονές.

Το σέξι βίντεο κλιπ που κεντρικό πρόσωπο είναι ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood Τζόνι Ντεπ δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2017, και τον βλέπουμε να συμμετέχει σε ένα ερωτικό τρίγωνο με δύο καλλονές

Από τον Marilyn Manson περιμένουμε τα πάντα και ότι και να κάνει, για να δημοσιοποιήσει την δουλειά του, και σχεδόν τίποτα δεν μας εκπλήσσει.

Όμως ο ηθοποιός Johnny Depp δεν μας έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί σε σκανδαλιστικές ερωτικές σκηνές. Και για να εξηγήσουμε καλύτερα αναφερόμαστε στον Johnny Depp με την τολμηρή του συμμετοχή στο νέο video clip του Marilyn Manson που είναι πιο προκλητικός από ποτέ στην μεγάλη οθόνη.

Τον βλέπουμε στο κρεβάτι να κάνει τρίο με sexy καλλονές και να επιδίδεται σε ερωτικές πράξεις. Και ο Johnny Depp εκκεντρικός είναι στην προσωπική του ζωή και μάλιστα είναι κολλητός φίλος με τον τραγουδιστή γι αυτό και δέχτηκε άλλωστε να παίξει στο video clip του για το τραγούδι «KILL4ME»

Ήδη το video clip έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, κυρίως εξαιτίας των καυτών ερωτικών σκηνών που περιλαμβάνει. Δεν είναι και συνηθισμένο να τους βλέπεις σε τέτοιες σκηνές άλλωστε.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love