Spread the love


Χάνουν τα λόγια την αξία τους όταν πάμε να περιγράψουμε την Τόνια Σκουρτανιώτη, την πιο εντυπωσιακή απόφοιτο της φιλοσοφικής σχολής, και αυτό γιατί η πανέμορφη μελαχρινή δεν αφήνει κανένα περιθώριο σχολιασμού.

Το όνομά της δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, όμως σε εμάς που ξεψαχνίζουμε το Instagram είναι ένα μυθικό πλάσμα, μια που δεν συναντάμε συχνά τέτοια κορίτσια στο δρόμο.

Όμως η Τόνια Σκουρτανιώτη ζει ανάμεσα μας και μπορεί κάποια στιγμή να την συναρτήσουμε τυχαία στο δρόμο.

Η νεαρή καλλονή είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και άμα περάσει από δίπλα σου σίγουρα θα γυρίσεις να την κοιτάξεις.

Οι μεσογειακές και πολύ ζουμερές της καμπύλες στέκονται αρκετές για να τραβήξουν το βλέμμα και το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού. Μάλιστα φέτος τον Ιούνιο φόρεσε το μαύρο της μαγιό και πήγε στη Μύκονο, στον Ορνό, για να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα.

Εντάξει, τι να λέμε, έχει κορμί σωστή κόλαση, και δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα εμείς για να την λατρέψουμε.

Η Τόνια πέρασε όλο το καλοκαίρι το πέρασε στο νησί των Ανέμων, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο ξενοδοχείο «Leto» στην Χώρα.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με 806 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 98,1 χιλιάδες followers, και ο λογαριασμός της είναι από τους πιο εντυπωσιακούς, αφού ποζάρει σαν πραγματικό μοντέλο.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της του που ακολουθούν:

Τόνια Σκουρτανιώτη: Με διαφορά στήθους η πιο καυτή Ελληνίδα φιλόλογος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

H Τόνια Σκουρτανιώτη διδάσκει με τις πόζες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τόνια Σκουρτανιώτη: Η πιο «καυτή» καθηγήτρια με τo πιο ζουμερό κορμί (55 ΦΩΤΟ)

Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη



Spread the love