Spread the love


Το νέο εξώφυλλο του Paper Magazine κυκλοφόρησε στο Instagram και φιλοξενεί τρεις Nicki Minaj σε πολύ ερωτικές πόζες, με την κεντρική Nicki να είναι τόπλες, ενώ την φωτογράφιση έκανε η Ellen Von Unworth

Η Nicki Minaj είναι γνωστή για τρία πράγματα. Την «τσιριχτή» φωνή της, τα υπερμεγέθη οπίσθια της και το πληθωρικό της μπούστο.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια προτάσσει τα στήθη της και τα οπίσθια της σε νέα φωτογράφιση για το περιοδικό Paper και σκανδαλίζει το κοινό με το περίεργο βίντεο που ανέβασε στο instagram από τα backstage.

Με φωτογράφο την Ellen von Unwerth, το προκλητικό εξώφυλλο και το editorial 16 σελίδων που το συνοδεύει, με τίτλο “Minaj à Trois”, παρουσιάζει την ράπερ τριπλή να είναι έτοιμη να ευχαριστήσει τον εαυτό της.

Η φωτογραφία που έχει σοκάρει τον κόσμο του ίντερνετ σήμερα -πέτυχε τον σκοπό της- ακολουθεί τα βήματα της Kardashian, στο εξώφυλλο που είχε κάνει για το περιοδικό το 2014. Το συγκεκριμένο εξώφυλλο -που ξεκίνησε την ιδέα του “Break the Internet”- παρουσίαζε τη reality star να αναδεικνύει τα πλούσια σωματικά χαρακτηριστικά της.

Το τεύχος Χειμώνας 2017 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου.

Σε αυτό η εκκεντρική τραγουδίστρια αγγίζει αισθησιακά τον εαυτό της ενώ σε ένα πλάνο φαίνεται να πιάνει το στήθος της και να το γλείφει!

Στο εξώφυλλο την βλέπουμε σε 3 πόζες πολύ πpoκλητικές να… χαριεντίζεται με τον εαυτό της!

@papermagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie® (@nickiminaj) στις

 

 



Spread the love