Spread the love


Ο λόγος για την Σάσα Γκρέυ (Sasha Grey, πραγματικό όνομα: Marina Anne Hantzis) γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1988 είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, μουσικός, ηθοποιός και πρώην πορνοστάρ, ελληνικής καταγωγής.

Γεννήθηκε στο Νόρθ Χάιλαντς της Καλιφόρνια από ελληνοαμερικανό πατέρα και Αμερικανή μητέρα. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 5 ετών και όταν έφτασε στα 12 έτη, η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε.

Sasha Grey

Στα 16 της, αποφάσισε να φύγει και να αναζητήσει την τύχη της. Δούλεψε σε εστιατόριο, από το οποίο κατάφερε να εξοικονομήσει 7.000 δολάρια, ώστε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, κάτι που έκανε το 2006, σε ηλικία 18 ετών. Εκεί ξεκίνησε η καριέρα της στο χώρο των ταινιών πορνό, συνεχίζοντας με συμμετοχές σε κινηματογραφικές παραγωγές όπως το «Girlfriend Experience» του Στήβεν Σόντμπεργκ και σε τηλεοπτικά προγράμματα, όπως η δημοφιλής σειρά «Entourage».

Sasha Grey

Όσο και αν προσπαθούν οι νεότερες καμία ποτέ δεν πρόκειται να τη φτάσει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι. Οι ταινίες της 29χρονης σήμερα Ελληνίδας συνεχίζουν να κάνουν θραύση, καθώς μέχρι τα 22 της είχε ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά.

Sasha Grey

«Μπορεί να «κρέμασε» τα εσώρουχά της και να εγκατέλειψε τις αισθησιακές ταινίες, εμείς όμως την θυμόμαστε ακόμα!».. Η ελληνικής καταγωγής και διεθνούς φήμης πορνοστάρ αν και έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση, παραμένει Νο1 στο εξωτερικό.

Sasha Grey

Η ΣΑΣΑ ΓΚΡΕΪ υπήρξε μία από τις πλέον επιτυχημένες σταρ της βιομηχανίας πορνό του Χόλιγουντ. Μετά την αποχώρησή της από τον κόσμο των ταινιών για ενηλίκους, η Σάσα πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά «Entourage» και στην ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ «Συνοδός Πολυτελείας» (The Girlfriend Experience).

Sasha Grey

Η Σάσα Γκρέι ή αλλιώς Μαρίνα-Αννα Χατζή, όπως είναι το πραγματικό όνομα της ελληνικής καταγωγής διάσημης πορνοστάρ- έγραψε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τον τίτλο «Μυστική λέσχη Ιουλιέτα» (κυκλοφόρησε στα ελληνικά) με έντονο ερωτικό περιεχόμενο, σεξουαλικές φαντασιώσεις και -εδώ είναι η διαφορά του με τα άλλα- γεμάτο χιούμορ.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Sasha Grey

Άλλωστε πρόκειται για μια γυναίκα που έχει χαρακτηριστεί «η πιο άτακτη γυναίκα του κόσμου», η απόλυτη «βασίλισσα του πορνό», ενώ έχει γυρίσει τις περισσότερες αισθησιακές ταινίες που έχουν καταγραφεί στη «San Fernando Valley» του Λος Άντζελες, αποσπώντας ιλιγγιώδη ποσά και τα περισσότερα βραβεία στο ενεργητικό πρωταγωνίστριας από τα «Fame Awards» (όπως λέγονται τα βραβεία των πορνό ταινιών).

Δείτε και το site της:  sashagrey.com

Sasha Grey

Από αυτήν εμπνεύστηκε ο θρυλικός Στίβεν Σόντερμπεργκ για να γυρίσει μία από τις καλύτερες και πιο εσωτερικές του ταινίες -τη «Συνοδό πολυτελείας»-, ενώ για χάρη της έχουν γυριστεί μια σειρά από ντοκιμαντέρ για το πώς μπορεί μια πορνοστάρ να ξεγελάει εύκολα ότι ανήκει στην πιο κλειστή ιντελιγκέντσια.

Sasha Grey

Διανοούμενη η Σάσα Γκρέι; Γιατί όχι; Η μόλις 29χρονη σήμερα Σάσα έχει ζήσει όσα άλλες που έχουν τη διπλάσια από αυτήν ηλικία, ξέρει να κάνει σεξ καλύτερα ίσως από οποιαδήποτε άλλη και απ’ ό,τι φαίνεται μπορεί να διακριθεί με τα ίδια καλά αποτελέσματα στην πάλη της με τις λέξεις.

Sasha Grey

Όπως εξομολογείται η ίδια: «Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου μου Κάθριν, φοιτήτρια σε σχολή κινηματογράφου, είναι ουσιαστικά το λογοτεχνικό alter ego μου, που τα αλλόκοτα βήματά της την οδηγούν στα άδυτα μιας μυστικής λέσχης».

Sasha Grey



Spread the love