Spread the love


Η Σοφία Λεοντίτση κατάγεται από μια σημαντική οικογένεια στο χώρο των διεθνών μεταφορών, και έχει αρκετές εμφανίσεις σε καλλιστεία και τίτλους στο ενεργητικό της. Αυτή την περίοδο κλέβει τις εντυπώσεις στο «My Style Rocks».

Παλαιότερα τα περιοδικά έγραφαν πως το πρωί ασχολείται με τα τριαξονικά της εταιρείας της, τα οποία μεταφέρουν ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό, και το βράδυ φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας και λανσάρει νέα trends στην πασαρέλα

Κόρη ενός από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες στον χώρο των μεταφορών προϊόντων στο εξωτερικό, η Σοφία Λεοντίτση δεν έχει ακόμη κλείσει τα 24 και ήδη βρίσκεται στο τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης. Παρότι φοιτήτρια της Πληροφορικής, υπήρξε υπεύθυνη για τα 17 φορτηγά που διαθέτει η εταιρεία Λεοντίτση, τα οποία διακινούν τρόφιμα σε διάφορες χώρες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2013 είχε εκμυστηρευτεί ότι: «Έχουμε μία από τις πιο επιτυχημένες μεταφορικές αφού με τα αυτοκίνητά μας μεταφέρουμε προϊόντα των εταιρειών ΔΕΛΤΑ, Μπάρμπα Στάθης, ΕΛΑΪΣ κ.λπ. στις αγορές του εξωτερικού. Εδώ και περίπου έναν χρόνο τα ηνία έχουν περάσει στα δικά μου χέρια.

Φυσικά, λόγω των καθημερινών απαιτήσεων σε χρόνο αλλά και του γεγονότος ότι η ενασχόληση με την εταιρεία αποτελεί μεγάλη και παράλληλα ενδιαφέρουσα πρόκληση για μένα, θεωρώ πως αυτή είναι η κύρια απασχόλησή μου.

Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς χόμπι», τονίζει. Αν και οι διαπραγματεύσεις και τα deals με τους προμηθευτές είναι μέρος της καθημερινότητας της νεαρής καλλονής, δεν είπε όχι όταν πριν από έναν χρόνο γνωστή της στυλίστρια την παρότρυνε να φτιάξει το book της προκειμένου να κάνει κάποιες δουλειές ως μοντέλο.

«Το βρήκα υπέροχη διέξοδο από τα προβλήματα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας», τονίζει στο «thema people» η νεαρή επιχειρηματίας-μοντέλο.

Μάλιστα τον τίτλο της «Μις Νοτίου Ελλάδος» για το 2013 είχε κερδίσει η 23χρονη τότε, Σοφία Λεοντίτση ..

Αυτό το χρονικό διάστημα ομορφαίνει με την συμμετοχή της το παιχνίδι μόδας «My Style Rocks» του τηλεοπτικού Σκάϊ, και εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη παρουσία της, τις ενδυματολογικές της επιλογές και το πολύ όμορφο μπούστο της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση

Τέλος, ας ρίξουμε μια ματιά και σε ορισμένες παλαιότερες αλλά πάντα εντυπωσιακές φωτογραφίες της:

Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση Σοφία Λεοντίτση

 



Spread the love