Spread the love


Η πολύ γνωστή και αγαπημένη Ελληνίδα πορνοστάρ Μαριλού Μοράλες αλλάζει ζωή και ανακοινώνει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι τέλος οι προκλητικές φωτογραφίες, και ο δρόμος που μέχρι εχθές διάβαινε.

Η Μαριλού Μοράλες είναι ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακό κορίτσια του ερωτικού κινηματογράφου, που είχε εντυπωσιάσει το αντρικό κοινό μέσα από τις παραγωγές της Sirina του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Με χθεσινή ανάρτησή της όμως στο Facebook βάζει με την μια τέλος στην παλιά της ζωή, και μας έκανε να επικοινωνήσουμε μαζί της για να διαπιστώσουμε ότι η Μαριλου Μοραλες που όλοι γνωρίζαμε μέσα από καυτές φωτογραφίσεις αποτελεί πλέον παρελθόν.

Μας εξομολογήθηκε ότι θέλει να κλείσει όλους του λογαριασμούς της στα social media και να ανοίξει νέους λογαριασμούς με το πραγματικό της όνομα. Το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί με Έλληνα και θέλει να αλλάξει ζωή, αφήνοντας πίσω την παλιά

Έτσι έγραψε « Θα παρακαλούσα όλους τους φίλους μου να μην με ξανά ενοχλήσουν με μηνύματα στο μεσετζερ, ούτε να με παίρνουν τηλέφωνο, δεν θα απαντήσω ποτέ αν δεν είναι κάποιος που ξέρω Η Μαριλού η πορνοστάρ που ήξεραν τέλειωσε. Σταματάω τις ταινίες και ότι έχει σχέση με τον χορό. Θα κλείσω τα social media σε λίγο καιρό, μονό για την οικογένεια μου τα κρατάω Όποιος περιμένει να ξανά δει κ@λο και β@ζί μπορεί να φύγει από τώρα. Δεν ξανά ανεβάζω ποτέ τέτοιες φωτογραφίες. Καλή συνέχεια σε όλους και καλό βράδυ

«Marilou Morales
Thas parakaletha se olous filos na mi me kzana estelnunen minimata sto menseger ute na me pernunen tilefono…dem tha apanditho pote an dem ine kapios pu ksero…y marilou pornostar pu ixeranen teliose…estamatao tenies k o ti pote pu exi eskesi me to xoro…tha kllitho tha social media se ligo kero…mono gia tin ilogenia mou tin kratao…exthi k o pios perimeni na kzana di kolo k visi bori na figue apo tora…dem kzana anevatho pote teties fotografies!!kali sinerxia se olous k kalo bradi!!!»

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι εδώ και πολύ λίγο χρονικό διάστημα έχει κυκλοφορήσει η νέα της ερωτική ταινία ε τίτλο: Η Μαριλού σε διακοπές χωρίς αναστολές».. και έχει τρελάνει όλους τους θαυμάστε της.

Δείτε και παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Μαριλού Μοράλες (ΦΩΤΟ)

Επίσης κρατάει και τα άλλα δυο προφίλ Marilou Morales και Marilou Morales Morales.

Δείτε τη στο Facebook το Twitter το Instagram και στο mariloumorales.com

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει αναστείλει τον λογαριασμό της στο Twitter και έχει katebasei τις φωτογραφίες της στο Instagram, και θα ακολουθήσουν οι «προκλητικές» φωτογραφίες της στο Facebook.

Της ευχόμαστε καλό δρόμο, καλή τύχη και όλα να της πάνε καλά, γιατί αυτό το κορίτσι θέλει να πάρει τον «σωστό» δρόμο στη ζωή της κι εμείς θέλουμε να της συμπαρασταθούμε γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος, αλλά έχουν επίσης δικαίωμα να το διορθώνουν όποτε μπορούν, και η Μαριλού εμφανίζεται διατεθειμένη να διορθώσει όλα ή μάλλον τα περισσότερα από τα λάθη του παρελθόντος της.

Γ.Ξ

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες



Spread the love