Spread the love


Η Βικτόρια Πραμπάρο (Victoria Prámparo) παρουσιάζει το τέλειο σώμα της στο Playboy Αργεντινής στο τεύχος που κυκλοφορεί (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2017). Η Βικτωρία Πραμπάρο είναι σχεδιαστής μόδας, επιτυχημένος επιχειρηματίας και όμορφη γυναίκα που τρελαίνει με την παρουσία της.

Έτσι, ακόμα μια φωτογράφηση χωρίς γυμνό, αλλά με πολύ ερωτισμό στο το Playboy της Αργεντινής που παρουσιάζει την Victoria Prámparo στις σελίδες της, προκαλώντας τον θαυμασμό του αντρικού κοινού.

Η Βικτωρία Πραμπάρο ήταν ένα κορίτσι που με πολύ θάρρος έφτασε μέχρι την έπαυλη του ιδιοκτήτη του Playboy, Hugh Hefner.

Πέρυσι, οργάνωσε ένα ταξίδι με δύο φίλες για να πάει στο μουσικό φεστιβάλ «Coachella» στην Καλιφόρνια. Πριν από το φεστιβάλ, έμειναν λίγες μέρες στο Λος Άντζελες, συμπτωματικά, τρία τετράγωνα πιο κατω από από το «Playboy Mansion». Τη νύχτα της 9ης Απριλίου έμαθαν ότι ο Hugh Hefner γιόρτασε την 90η του γενέθλια, κι έτσι τα τρία κορίτσια πήγαν στην πόρτα του αρχοντικού, παρακάλεσαν αλλά δεν τις άφησαν να περάσουν το κατώφλι.

Μέρες αργότερα, σε ένα πάρτι στο σπίτι ενός διάσημου συνταξιούχου τενίστα, ενώ την ξεναγούσε στα δωμάτια, ανακάλυψε αρκετές φωτογραφίες του Hugh. «Τον γνωρίζεις;» ρώτησε. «Είναι ένας από τους φίλους μου», απάντησε και υποσχέθηκε να την προσκαλέσει στο Αρχοντικό. Αυτό επρόκειτο να γίνει στο επόμενο πάρτι Αποκριών, αλλά δεν πρόλαβε διότι το μεγάλο αφεντικό έχασε τη μάχη με τη ζωή.

«Θαυμάζω την Hefner, όχι μόνο για το περιοδικό και το εικονίδιο που δημιουργήθηκε, αλλά το μόνο που κατάφερε ως επιχειρηματίας», λέει.

Ήταν πάντα σημαντικό να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας, και ανέλαβε από ηλικία 21 ετών, να εργάζεται στο δικό της εμπορικό σήμα, τα παπούτσια Cocacox.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχαν σχεδιαστές υποδημάτων στην αγορά και μόλις άρχισαν να εμφανίζονται πολλοί χώροι να πωλούν ρούχα online “.

Έτσι ειδικεύτηκε στην κατασκευή υποδημάτων, δημιούργησε το δικό της εργοστάσιο και άρχισε να τα πουλάει.

Η Coca (@cocapram on Instagram) γεννήθηκε στο Παλέρμο αλλά μεγάλωσε στην Pilar. Επέστρεψε στη γειτονιά του όταν άρχισε να σπουδάζει το Design στο Πανεπιστήμιο του Παλέρμο. Στην ηλικία των 11 ετών σχεδίασε το δικό της φόρεμα, και ζήτησε από τη μητέρα της να την πάει σε μαθήματα σχεδίου όταν πήγαινε ακόμα γυμνάσιο, και στη συνέχεια τελειοποίησε την μόρφωσή της πάνω στο σχέδιο, για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

Είναι φιλόδοξη και αγαπάει την δουλειά της. Η φιλοξενία της στις σελίδες του Playboy δεν είναι ξένη προς αυτή και υποστηρίζει ότι, «είμαι στο Playboy γιατί μπορεί να πετύχει αυτό που προτείνω.»

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Victoria Prámparo Victoria Prámparo Victoria Prámparo Victoria Prámparo Victoria Prámparo Victoria Prámparo Victoria Prámparo Victoria Prámparo Victoria Prámparo Victoria Prámparo

Τέλος, δείτε ορισμένες από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 Victoria Prámparo



Spread the love