Spread the love


Η Viki Odintcova είναι το 24χρονο μοντέλο από την Ρωσία με περισσότερους από 4 εκατομμύρια followers στο Instagram, που διαθέτει λατρεμένο κορμί γεμάτο καμπύλες και τις αρέσουν οι τολμηρές πόζες.

Είναι αυτό που θα λέγαμε ότι ηδονίζεται από τις επικίνδυνες φωτογραφήσεις, όπως να πέφτει από ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, όπου και έγινε πιο γνωστή στο ευρύ κοινό της δύσης.

Η Viki Odintcova έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν ανέβηκε στον πιο ψηλό ουρανοξύστη του Ντουμπάι για να βγάλει μια σειρά από πολύ παράτολμες φωτογραφήσεις κι ένα βίντεο που γρήγορα έγινε viral.

Η Viki Odintcova είναι το τέλειο κορμί, Ρωσίδα με πολύ εντυπωσιακά και ολοστρόγγυλα οπίσθια και πολύ «χυμώδη» στήθος, που δεν χάνει ευκαιρία να το προβάλει, φορώντας μπικίνι. Έγινε πολύ γνωστή στο Instagram όταν κρεμάστηκε από ένα πανύψηλο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι χωρίς κανένα εξοπλισμό ασφαλείας, για να πάρει το τέλειο πλάνο και τα like των φίλων της.

Δείτε τη στο κανάλι της στο youtube και το προφίλ της στο vk.com

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με 673 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 4.3 εκατομμύρια followers, και αυτό αν μη τι άλλο είναι ένα καταπληκτικό ρεκόρ, αλλά το αξίζει.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της του που ακολουθούν:

Viki Odintcova: Η τολμηρή η σέξι Ρωσίδα βασίλισσα του instagram (ΦΩΤΟ)

Η Viki Odintcova είναι το τέλειο Ρωσικό όπλο του Instagram (ΦΩΤΟ)

Αυτά είναι τα κορίτσια με εκατομμύρια followers στο Instagram (ΦΩΤΟ)

 



Spread the love