Spread the love


Η Αλεξάνδρα Αναστασέλη είναι όμορφο κορίτσι με εντυπωσιακό κορμί, και γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram που ανεπιφύλακτα πρέπει να την ακολουθήσεις.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και σε αυτή την περίπτωση οι φωτογραφίες της μαρτυρούν την αλήθεια και είναι περισσότερο περιγραφικές από 1000 λέξεις.

Μας αρέσει είτε ξανθιά, είτε μελαχρινή και είναι μια από τις λίγες κοπέλες που τις πάνε και τα δυο χρώματα στα μαλλιά της.

Στο Facebook διατηρεί προφίλ Alexandra Anastaselh Chalkiopoulou

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό έχει αναρτήσει περισσότερες από 154 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κι έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν πάνω από 9,341 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη Αλεξάνδρα Αναστασέλη



Spread the love