Spread the love


Έρχονται οι γιορτές των Χριστουγέννων, και τα κορίτσια για να εντυπωσιάσουν ντύνονται Αγιοβασιλίτσες, αλλά όσο περνούν τα χρόνια τόσο λιγότερα ρούχα φορούν η Άννα όμως φοράει τον σκούφο του Αϊ Βασίλη και το μπικίνι της, και τραβάει όλα τα βλέμματα.

Έχει γεννηθεί στις 16 Μαΐου 1986 (ηλικία 31) στο Άναχαϊμ, της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, και από την πρώτη στιγμή κέρδισε τα παγκόσμια βλέμματα με το γεμισμένο της κορμί.

Είναι μια από τις διάσημες του Instagram, που την ακολουθούν άνω από 10,8 εκατομμύρια followers, και όχι άδικα αφού το σώμα της είναι ονειρεμένο, ενώ η ίδια ποζάρει συνεχώς με μπικίνι τονίζοντας το υπέροχο στήθος της αλλά και τα ολοστρόγγυλα οπίσθιά της.

Είναι Ταύρος στο ζώδιο και το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 170 εκατοστά, αλλά αυτό δεν της στερεί ούτε την φήμη, ούτε σεξαπίλ, αφού όσοι την είδαν δεν την ξέχασαν ποτέ

Εντυπωσιακό όμως είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες το εισόδημα της για το έτος 2016 ξεπέρασαν τα 3,57 εκατομμύρια δολάρια, οπότε η Άνα Χέρι δεν είναι μόνο εντυπωσιακή στο κορμί αλλά και στην τσέπη.

Είναι το τρανταχτό παράδειγμα που πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει τη δημοτικότητά τους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να δημιουργήσουν πραγματική σταδιοδρομία ως μοντέλα, από το πουθενά.. Η Ana Cheri είναι μια τέτοια προσωπικότητα που έχει χρησιμοποιήσει τη δημοτικότητά της στα social media για να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στις ΗΠΑ.

Η Ana Cheri ξεκίνησε την καριέρα της ανεβάζοντας φωτογραφίες της και συμβουλές της για το γυμναστήριο Instagram με βάση το κινητό τηλέφωνο. Η σελίδα της στο Instagram έγινε πολύ δημοφιλής με συνολικά 10,8 εκατομμύρια οπαδούς, και έλαβε εθνική αναγνώριση όταν εμφανίστηκε σε δημοφιλείς εκδόσεις όπως το περιοδικό «Muscle and Fitness Magazine».

Δείτε τη στη σελίδα της anacheri.com το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί:

Δείτε την συνέχεια του άρθρου, με όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο parapolitika.gr



Spread the love