Spread the love


Η πανέμορφη παίκτρια του «My style rocks» εντυπωσίασε όλους όσους την είδαν στο Club 22 και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Η αλήθεια είναι ότι αν είναι όμορφη μια γυναίκα δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά πράγματα για να τραβήξει επάνω της τα βλέμματα. Έτσι ή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με ένα πολύ όμορφο φουστάνι, και ελαφρύ μακιγιάζ έκανε όλους τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου να γυρίσουν να την κοιτάξουν.

Εκτός της καλλίγραμμης σιλουέτας της εντύπωση προκάλεσε το αβυσσαλέο της ντεκολτέ που ήταν πολύ σέξι όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δεν ήταν μόνη σε αυτή την βραδινή έξοδο, αλλά τη συνόδευε ο σύντροφός της πλαστικός χειρούργος, κ. Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει κάνει πλαστικές ή όχι; (ΦΩΤΟ)

?sparkle dress 42,90€

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Panagiotarou (@alexandra_panagiotarou) στις

Μάλιστα, το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε να ντυθεί η Αλεξάνδρα κοστίζει 42,90 ευρώ όπως μας ενημερώνει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δείτε ακόμα:

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το αστέρι του «My style rocks» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναστάτωνε τη Μύκονο (ΒΙΝΤΟ-ΦΩΤΟ)

Δείτε και άλλα «καυτά» αφιερώματα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Spread the love