Spread the love


Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι η August Ames, μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του ερωτικού κινηματογράφου βρέθηκε νεκρή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και εκφράστηκαν φόβοι για αυτοκτονία.

Χαμός προκλήθηκε από την είδηση, και κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα στην παγκόσμια βιομηχανία του πορνό του θανάτου της διάσημης πορνοστάρ August Ames.

Γεννήθηκε στο Mercedes Grabowski, στις 23 Αυγούστου 1994 και έδωσε τέλος στην ζωή στις 5 Δεκεμβρίου 2017. Ήταν πολύ γνωστή Καναδή ηθοποιός πορνό και μοντέλο που εμφανίστηκε σε 290 περίπου ταινίες και κέρδισε δύο βραβεία AVN το 2015 και το 2017.

Έχασε την ζωή της πάνω στο απόγειο της καριέρας της αφού ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα αστέρια του πορνό στο διαδίκτυο. Μάλιστα, τα βίντεο της μόνο στο Pornhub είχαν περισσότερες από 415 εκατομμύρια επισκέψεις τον Δεκέμβριο του 2017, κάνοντάς τη τη Νο 9 δημοφιλέστερη πορνοστάρ στην ιστοσελίδα.

Η August Ames βρέθηκε νεκρή και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας, γι αυτό εικάζεται ως πιθανότερη αιτία του θανάτου να είναι η αυτοκτονία.

Η 23χρονη ηθοποιός έβαλε σε πειρασμό τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ να φωτίσουν περισσότερο το όλο ζήτημα, για να καταλάβουν τι ήταν αυτό που ώθησε αυτό το πανέμορφο αλλά και επιτυχημένο κορίτσι να έχει αυτή την τραγική κατάληξη.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2017, η Ames βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Camarillo της Καλιφόρνιας σε ηλικία μόλις 23 ετών. Ο θάνατός προήλθε από αυτοκτονία δήλωσε το γραφείο του ιατροδικαστή της επαρχίας Ventura.

Οι φίλοι είπαν ότι υπέφερε από κατάθλιψη, και ένα στοιχείο είναι ότι η Ames αυτοκτόνησε μετά από διαδοχικά tweets στα οποία υπερασπίστηκε την άρνησή της να συμμετέχει σε ταινία πορνό με έναν άντρα που είχε εργαστεί στο παρελθόν σε πορνό ταινία με gay.

Ο λόγος για την ανάρτηση της August Ames στις 3 Δεκεμβρίου στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρούσε στο Twitter, το οποίο έλεγε: «Όποια κοπέλα με αντικαταστήσει στο αυριανό γύρισμα, να ξέρει πως θα είναι μαζί με έναν άνδρα ο οποίος έχει γυρίσει gay πορνό. Απλά να το ξέρει. Οι ατζέντηδες, νοιάζονται καθόλου για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν;».

Δείτε τη στο Twitter I και στο Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love