Spread the love


Ήδη το τελευταίο χρόνο η Ίννα είχε αρχίζει να απασχολεί και να κεντρίζει το ενδιαφέρον μεγάλων sites στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από τη συνεργασία της με μεγάλες εταιρίες παραγωγής με αποκορύφωμα την προβολή στη δημοσιότητα της πρώτης της ταινίας Virtual Reality των φετινό Ιούλιο όπου έκανα πάταγο.

Τα αφιερώματα και οι συνεντεύξεις στο site του AVN δεν άργησαν εκτοξεύοντας έτσι την δημοφιλία της στις ΗΠΑ και παράλληλα σε όλα τα social media που διατηρεί.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των φετινών «Oσκαρ του Πορνό» μέσα από το επίσημο σάιτ των ΑVN Awards και η Εθνική μας πορνοστάρ είναι υποψήφια στην κατηγορία «Most Spectacular Boobs»!

Ίννα

Δείτε τη στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Η ανάδειξη της νικήτριας θα ανακοινωθεί στην μεγάλη βραδιά των βραβείων που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Ιανουαρίου 2018 στο «Ηard Rock» hotel & casino στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ίννα

Η κατάκτηση του πολυπόθητου βραβείου, όπου είναι η μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως για μία πορνοστάρ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, μιας και η Ιννα μας έχει να συναγωνιστεί 51 από της καλύτερες ηθοποιούς ερωτικών ταινιών παγκοσμίως μέσα από ψηφοφορία που ήδη διεξάγεται από το επίσημο σάιτ των ΑVN.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ίννα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να την ψηφίσουμε και να διαδώσουμε όπου και όπως μπορούμε την είδηση αυτή, έτσι ώστε να πάρει τους περισσότερους ψήφους και να φέρει στην Ελλάδα το  χρυσό αγαλματάκι!

Ίννα

Μπείτε στο Fighthbook.gr για να ψηφίσετε

Απολαύστε τις νέες καυτές τις πόζες:

Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα Ίννα



Spread the love