Spread the love


Αναμφίβολα τα εσώρουχα για την Bella Hadid είναι η “στολή” εργασίας της. Το 21χρονο μοντέλο, που έχει εμφανιστεί δυο φορές στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, που το γυμνό έχει γίνει η δεύτερη φύση της, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που στο Instagram, μας έχει δείξει την “θηλή” από το στήθος της, σήμερα, το αστέρι παίρνει το γυμνό της ένα βήμα παραπέρα, ποζάροντας με κατακόκκινα εσώρουχα, γνωστής εταιρείας,  για το περιοδικό 2017 του Love Magazine.

Ακολουθώντας τα βήματα της Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Martha Hunt και πολλά άλλα μοντέλα της κλάσης της,  η Hadid ποζάρει με  κόκκινο σουτιέν κόκκινο εσώρουχο και ταιριάζοντας τα με μαύρες ζαρτιέρες, και μαύρα παπούτσια , ενώ τα  μαλλιά της τα έκανε υψηλή αλογοουρά. Ο ρόλος της; Και καλά γυμνάζεται στο γυμναστήριο Dogpound.

Με ένα σφυρί στο χέρι, το μοντέλο παίρνει τη δουλειά με ένα ελαστικό. Γιατί; “Μου αρέσει να χτυπάω το s-t από τα ελαστικά για διασκέδαση”, ισχυρίζεται στο τέλος του βίντεο.

Δείτε τη στο Ιnstagram

Όμως το βίντεο δεν αποσκοπεί απλώς να αποδείξει ότι η Bella Hadid απολαμβάνει το σπάσιμο των ελαστικών. Απλά να δείξει την δύναμη των κοριτσιών, σύμφωνα με μια φωνή που παίζει σε όλο το βίντεο, λέγοντας: “Οι γυναίκες είναι το κύμα του μέλλοντος. Πιο ισχυρό από οτιδήποτε “.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Bella Hadid (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid

 



Spread the love