Spread the love


Αν και έχει πολύ καιρό που έχει τελειώσει το Survivor και ήδη ετοιμάζονται στον ΣΚΑΙ για το δεύτερο και η σέξι «μαχήτρια» Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι από τα πρόσωπα που μας απασχολούν ακόμη και σήμερα.

Ήταν (δυστυχώς) από τις πρώτες παίκτριες που έφυγαν από το παιχνίδι του Survivor.

Βέβαια, οι σέξι φωτογραφικές στιγμές που μας χαρίζει μετά από την αποχώρηση της και το τέλος του Survivor το καλοκαίρι που μας πέρασε,, μπορούν να μετριάσουν την απογοήτευσή μας για την πρόωρη αποχώρησή της τότε.

Το πραγματικά ατελείωτο κορμί της «μαχήτριας» Ελισάβετ Δοβλιατίδου, έχει γίνει πολλάκις αντικείμενο θαυμασμού με το γνωστό πια μοντέλο να αναστατώνει τα social media με τις φωτογραφίες της και να απολαμβάνει τη διασημότητα.

Δείτε τη στο Facebook I το Facebook και στο Instagram

Αυτή την φορά η Ελισάβετ Δοβλιατίδου κατάφερε να προκαλέσει χαμό με την νέα της φωτογραφία στην οποία ποζάρει γυμνή κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ανάμεσα στο στήθος της. Φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε και άλλα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ελισάβετ Δοβλιατίδου (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου

 

 

 

 



Spread the love