Spread the love


Η Χριστίνα Κολέτσα αποχώρησε από το Nomads και την έχουμε και πάλι κοντά μας!

Η καλλίγραμμη τραγουδίστρια έζησε κάτω από δύσκολες συνθήκες στις Φιλιππίνες, αλλά μετά την οικειοθελή αποχώρησή της επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

«Εγώ κουράστηκα πάρα πολύ. Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά, πραγματικά, το ξέρω 100% ότι είμαστε πολύ καλά παιδιά. Έχουμε μπλέξει μέσα σε έναν κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε σε διαδικασία να συζητάμε πράγματα, τα οποία είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα. Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ. Υπάρχουν στιγμές σαν αυτή που πραγματικά θέλω να πάω στο σπίτι μου. Το παλεύω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα να αποχωρήσω από το Nomads».

Με αυτό το μικρό… μονόλογο, η Χριστίνα Κολέτσα στο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωσε την επιθυμία της να αποχωρήσει από το Nomads, αν και απομένουν μόλις λίγες ημέρες από τον τελικό – και την ούτως ή άλλως επιστροφή της στην Αθήνα και τα δικά της πρόσωπα.

Αφού λοιπόν προσγειώθηκε Ελλάδα η Χριστίνα Κωλέτσα αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στα social media και να πει το δικό της ευχαριστώ στον κόσμο που την πίστεψε.

Δείτε την στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Με μια απλή καρδιά κάτω σαν σχόλια και μια φωτογραφία από τις εξωτικές Φιλιππίνες η Χριστίνα Κολέτσα θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ στον κόσμο που υπήρξε δίπλα της καθ’όλη την διάρκεια αυτού του μαγευτικού ταξιδιού!

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Χριστίνα Κολέτσα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις σέξι φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα

 

 



Spread the love