Spread the love


Η κορμάρα Claudia Romani είναι συνηθισμένη σε τέτοιες φωτογραφίσεις, αλλά όπως καταλαβαίνετε τέτοιες πόζες ποτέ δεν είναι αρκετές!

Την Ιταλία έφερε στο ζεστό Μαϊάμι το σούπερ σέξι μοντέλο, Claudia Romani. Η μελαχρινή με το αψεγάδιαστο κορμί ποζάρει για τις ανάγκες φωτογράφισης στο Μαϊάμι και μας στέλνει αδιάβαστους με τα καυτά οπίσθια της, αλλά και με το τρομερό κορμί της φτάνοντας τις αντρικές φαντασιώσεις στο… κόκκινο.

Δείτε την σελίδα της: claudiaromani.com και το βιογραφικό της στη: wikipedia.org

Η 35χρονη Ιταλίδα φόρεσε ένα άσπρο ολόσωμο μαγιό με αβυσσαλέο ντεκολτέ και σκουφάκι του Άη Βασίλη, θέλοντας να μας βάλει εν μέρη στο κλίμα των ημερών. Τούρλωσε τα πληθωρικά της οπίσθια και τράβηξε σαν μαγνήτης τον φακό του φωτογράφου.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Η ίδια φάνηκε να το χαίρεται και με το παραπάνω και όσο συνεχιζόταν η φωτογράφιση τόσο πιο προκλητικά «στηνόταν» εκείνη.

Δείτε όλα τα αφιερώματα του Lifeviews.gr στα οπίσθια της Claudia Romani (ΦΩΤΟ)

Τα δυνατά της σημεία τα γνωρίζει καλά, γι’ αυτό και οι περισσότερες λήψεις είναι της πίσω της όψης. Οπίσθια είναι αυτά, δεν κρύβονται…

Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani

 

 

 



Spread the love