Spread the love


Η Ιταλίδα τηλεπερσόνα Cristina Buccino είναι μια πανέμορφη μοντέλα που όσες ώρες και να χαλαλίσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στον λογαριασμό της στο Instagram, ποτέ δεν είναι αρκετός.

Η Μεσογειακή ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο.

Η εκρηκτική Ιταλίδα με το εντυπωσιακό κορμί έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα ενημέρωσης όχι μόνο για τις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και για κάποιες αισθητικές βελτιώσεις που κατά το παρελθόν έκανε για να βλέπουμε εμείς σήμερα αυτό το τέλειο αποτέλεσμα.

Μάλιστα παλαιότερα είχε φωτογραφηθεί στο πλευρό του Cristiano Ronaldo από το ιταλικό περιοδικό «Chi» στην Ίμπιζα και οι φωτογραφίες τότε έκαναν το γύρο του κόσμου. Και δεν έφτανε αυτό, είχε δώσει μετά συνέντευξη για το δείπνο που της παραχώρησε ο σταρ του ποδοσφαίρου.

Cristina Buccino

Η Cristina Buccino είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ιταλία και έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στους  παίκτες του campionato. Διάσημοι παικτες όπως Ιντζάγκι, Βιέρι και Μποριέλο συγκαταλέγονται στους Ιταλούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την αγκαλιά της καλλονής, που εκτός από μοντέλο κάνει καριέρα και ως παρουσιάστρια!

Δείτε πληροφορίες για τη RAI 1 στη Wikipedia.org

Η Cristina Buccino είναι η απόλυτη φαντασίωση με ιταλική καταγωγή (ΦΩΤΟ)

Από τότε κύλησε όμως πολύ νερό στο αυλάκι, και η πανέμορφη Κριστίνα δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με απίστευτες φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, η μια καλύτερη από την άλλη, πράγμα που πάει να πει ότι αυτό το κορίτσι εκτός από τέλειο σώμα έχει και φαντασία που μπορεί να μας απογειώσει.

Αγαπάει τα μαγιό, και της αρέσουν τα κολακευτικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της, οπότε αν σας αρέσουν οι πόζες της, γράψτε της στα ελληνικά αν είναι δυνατό, για να καταλάβει πως και εμείς εδώ την λατρεύουμε.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter, το Instagram και στο Official site 

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino



Spread the love