Spread the love


Η Δανάη Πλάντζα είναι η Ελληνίδα που κολάζει Instagram και Facebook μαζί με τις πόζες της, καθώς και με τις χυμώδης καμπύλες της. Είναι ένα από τα κορίτσι που συστήνουμε ανεπιφύλακτα να ακολουθήσεις.

Ανήκει στην κατηγορία, που ότι και να γράψουμε, ότι και να πούμε είναι μικρό σε αυτή την οπτασία εικόνων που προσφέρει από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media η Δανάη.

Όπως μας αποκαλύπτει από τον λογαριασμό της στο Facebook έχει διατελέσει «Java Developer» στην εταιρεία «Avaca Technologies», και σπούδασε πληροφορική, καθώς και «Computer programming» στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας-Τμήμα Πληροφορικής.

Πήγαινε στο 4o Λύκειο Ζωγράφου, την περιοχή την οποία μένει ακόμα και σήμερα, δηλώνει «Ελεύθερη», και εκτός από τους φίλους που έχει αποδεχθεί στο προφίλ της την ακολουθούν και 7.628 άτομα.

Όμως αναστάτωση προκαλεί και στους χρήστες του Instagram η Ελληνίδα καλλονή με τις όμορφες πόζες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό, με αποτέλεσμα να προκαλεί πολλά σχόλια και likes από τον ανδρικό πληθυσμό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει ανεβάσει 666 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 30.6 χιλιάδες followers.

Στην Δανάη Πλάντζα αρέσουν οι πόζες της με μαγιό, και όχι άδικα, αφού έτσι μπορεί να κάνει τους φίλους της να την λατρέψουν, και δικαιολογημένα διατηρεί έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς.

Ποζάρει σαν μοντέλο, και αν δεν γνωρίζαμε την αγάπη της για τους υπολογιστές θα παίρναμε όρκο ότι περπατάει στην πασαρέλα. Λατρεύει την γυμναστική και έτσι εξηγείται το «σφιχτό» κορμί της και οι «φέτες» κοιλιακοί.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δανάη Πλάντζα Δανάη Πλάντζα Δανάη Πλάντζα Δανάη Πλάντζα Δανάη Πλάντζα Δανάη Πλάντζα Δανάη Πλάντζα



Spread the love