Spread the love


Το «καυτό» νούμερο τρία της παγκόσμια κατάταξης του τένις, η Elina Svitolina (Ελίνα Σβιτολίνα) πέταξε όλα τα ρούχα της σε φωτογράφιση που έκανε όλους τους φιλάθλους να υποκλιθούν στο ταλέντο της αλλά και στην ομορφιά της.

Η Elina Svitolina (Ελίνα Σβιτολίνα) είναι η νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις και νικήτρια πέντε τίτλων μέσα στο 2017, όμως καλό το άθλημα αλλά ήθελα να την θαυμάσουν και αλλιώς γι αυτό «τα πέταξε όλα» για λογαριασμό του περιοδικού XXL.

Η Elina Mykhaylivna Svitolina (Ουκρανικά: Еліна Михайлівна Світоліна), έχει γεννηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 1994 και είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες επαγγελματίες τενίστριες της Ουκρανίας. Έχοντας γίνει επαγγελματίας το 2010, και έχει φτάσει στην καριέρα της την υψηλότατη βαθμολογία του κόσμου, κατατάσσοντάς την στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης στις 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Svitolina έχει κερδίσει εννέα τίτλους στο «WTA single», το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις στο Ντουμπάι, το Ιταλικό Όπεν και το Καναδικό Όπεν, το 2017. Στο Γαλλικό Όπεν το 2015 έφτασε στον πρώτο προκριματικό του Grand Slam, από την πρώην πρωταθλήτρια Ana Ivanovic. Τον Φεβρουάριο του 2017, μετά τη νίκη του τίτλου στο Ντουμπάι, η Σβιτόλινα έγραψε ιστορία, καθιστώντας την πρώτη Ουκρανή γυναίκα που έφτασε στις κορυφαίες 10 γυναίκες της βαθμολογίας σύμφωνα με την Wikipedia.org

Καλά όλα αυτά, αλλά η αναγνώριση στα αντρικά μάτια ήρθε από αλλού, αφού οι φωτογραφίες της που ακολουθούν έχουν κάνει πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου, και πραγματικά έχουν σπάσει το παγκάρι των εισπράξεων για την ταλαντούχα πρωταθλήτρια του τένις.

Δείτε το site της svitolina.com το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε την «καυτή» φωτογράφιση της 23χρονης Ουκρανής τενίστριας:

Elina Svitolina Elina Svitolina Elina Svitolina Elina Svitolina Elina Svitolina Elina Svitolina Elina Svitolina Elina Svitolina

Πηγή: parapolitika.gr



Spread the love