Spread the love


Όπως κάθε χρόνο το διαδικτυακό αντρικό περιοδικό «The Love Magazine» μετράει τις ημέρες ανάποδα μέχρι τα Χριστούγεννα και υπέροχες κοπέλες στα διαφημιστικά του βίντεο. Η Emily Ratajkowski τρώει μακαρονάδα μόνο με τα εσώρουχά της.

Το «The Love Magazine» αποφάσισε για ακόμη μία φορά φέτος να κάνει την διαφορά, ανεβάζοντας τον δείκτη της αντρικής αδρεναλίνης παρουσιάζοντας τις πολύ επώνυμες και «καυτές» παρουσίες της παγκόσμιας show biz σκηνής, και κλέβει όλα τα βλέμματα.

Από τα πρόσωπα που έως τώρα ξεχωρίζουν ως κεντρικό πρόσωπο στη νέα διαδικτυακή καμπάνια του βρετανικού περιοδικού, είναι η Emily Ratajkowski και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, αφού φοράει τα εσώρουχά της και τρώει λαίμαργα μακαρόνια, και σε ορισμένες σκηνές κυλιέται πάνω τους με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την πρώτη Δεκεμβρίου ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση με το βίντεο που ακολουθεί, για να μας προϊδεάσει για το τι θα επακολουθήσει ως τα Χριστούγεννα:

Τη δεύτερη ημέρα ανέβασαν ένα ασπρόμαυρο, αλλά πολύ καλλιτεχνικό βίντεο με την πληθωρική Ashley Graham:

Την τεταρτη ημέρα κεντρικο προσωπο της καμπανιας είναι η εκπλικτηκη Kendall Jenner, που πάνω στην γυμναστική της τας δίνει όλα:



Spread the love