Spread the love


Η Georgia Gibbs είναι μια κοπέλα τεραστίου διαμετρήματος, αγαπάει το ποδόσφαιρο και είναι σύντροφος του επιθετικού Ντανι Ιγκς της Λίβερπουλ και αστέρι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών της Αγγλίας. Το κορίτσι του είναι θεά.

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει να υπερηφανεύεται για τις σέξι WAGs της και η σύντροφος του Ντάνι Ινγκς έρχεται να μας το αποδείξει για άλλη μία φορά. Η Τζόρτζια Γκιμπς επιλέχθηκε ως rookie του «Sports Illustrated» και αγαπάει να ποζάρει με μαγιό.

Η 23χρονη Αυστραλέζα είναι πανευτυχής ευχαριστώντας όσους την έχουν φίλη και την ακολουθούν στο Instagram.

Η αλήθεια είναι ότι το κορίτσι αυτό είναι κάτι περισσότερο από πειρασμός, αφού με 655 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 422 χιλιάδες followers.

Σε αυτές τις προπτώσεις όσοι δημοσιογράφοι μεταδίδουν ποδοσφαιρικούς αγώνες λένε «σταματάω να περιγράφω» και πράγματι, αφού η Georgia Gibbs είναι μια σταρ που ζαλίζει με το υπέροχο κορμί της.

Βέβαια, στην Ελλάδα κάπως δύσκολο να συμβεί αυτό, αφού οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν άλλη νοοτροπία και τις συζύγους τους τις έχουν «μαζεμένες» αλλά πως να κρατήσεις μια κοπέλα που από τα 20 χρόνια της είναι διάσημη και έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει ποζάρει για εκατομμύρια αντρικά μάτια.

Δείτε τη σελίδα της georgiamaegibbs.com στο Τwitter και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, και κάνουν τον λογαριασμό της στον Instagram εντελώς ξεχωριστό:

GEORGIA GIBBS

Πηγή: parapolitika.gr



Spread the love