Spread the love


Μπορεί να έχει καβαλήσει τα 71 της χρόνια, εντούτοις η Cher ποζάρει προκλητικά, έχει κορμάρα και μάλιστα οι φωτογραφίες της είναι αρκετά τολμηρές, και δεν συμβαδίζει το σώμα με την ηλικία της.

Τι κι αν τα διεθνή δημοσιεύματα την θέλουν κάθε λίγο και λιγάκι να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, η Cher όχι μόνο είναι στα καλύτερά της, αλλά ξανάνιωσε στα 71 της χρόνια και έκανε μια από τις αγαπημένες της αποκαλυπτικές εμφανίσεις πάνω στη σκηνή.

Η διάσημη ερμηνεύτρια βρέθηκε σε resort του Μόντε Κάρλο στο Λας Βέγκας και ανέβηκε στη σκηνή με άκρως αποκαλυπτικά κορμάκια, που διέγραφαν όλες τις άψογες αναλογίες του κορμιού της.

Διαφάνειες, έντονα χρώματα, see-through κορμάκια και outfits που κόβουν την ανάσα «υιοθετήθηκαν» από την Cher και απογείωσαν το live performance της δείχνοντας πως μπορεί να εντυπωσιάσει το ίδιο μετά από 50 ολόκληρα χρόνια καριέρας.

Η «Θεά της pop» -όπως την αποκαλούν παγκοσμίως- κατάφερε με τις εμφανίσεις της να γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης, τραγουδώντας το «If I Could Turn Back Time» αποκαλύπτοντας πως παραμένει εντυπωσιακή και πως ο χρόνος δεν την αγγίζει!

Δείτε τη στο Instagram το Twitter και στο Facebook καθώς και στη σελίδα της cher.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Cher Cher Cher Cher Cher Cher Cher Cher Cher Cher Cher Cher Cher Cher



Spread the love