Spread the love


Η πανέμορφη χορεύτρια Ελένη Ματζουράνη φωτογραφήθηκε ως Αγιο-βασιλίτσα και φέρνει τα Χριστούγεννα πριν την ώρα τους στις καρδιές μας, κάνοντας πολύ κόσμο να αναστενάξει με την εμφάνισή της.

Η Ελένη Ματζουράνη μετά το μόντελινγκ και τις διεθνείς πασαρέλες δείχνει και το ταλέντο της στο χορό, αφού είναι κάτι το οποίο αγαπάει και ασχολείται από μικρό παιδί.

Τα Χριστούγεννα φέτος ήρθαν πριν την ώρα τους, καθώς η γνωστή Ελληνίδα χορεύτρια εντυπωσίασε τους φίλους της ποζάροντας με την στολή του Αι Βασίλη στην δική της εκδοχή.

Έτσι γι ακόμα μια φορά η Ελένη Ματζουράνη αποδεικνύει ότι είναι μια εκπληκτική κοπέλα, που κάλλιστα θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως ένα πρόωρο θαύμα των Χριστουγέννων.

Η Ελένη Ματζουράνη μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες χορεύτριες, και τακτικά αποδεικνύει στους φίλους της ότι είναι η απόλυτη εορταστική φαντασίωση.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης επέλεξε στενό μπλουζάκι που αναδεικνύει το τέλειο μπούστο της, και την γυμνασμένη σιλουέτα της. Το κλασικό σκουφάκι του Άγιου Βασίλη της έδωσε άλλη χάρη, όπως και οι γόβες με τα δωδεκάποντα τακούνια που με πολύ χάρη ισορροπεί επάνω τους, το κόκκινο στρινγκ, και τελειώνει το όμορφο σύνολο με το απαραίτητο φυσικά κόκκινο κραγιόν στα χείλη της που την κάνει ακόμα πιο επιθυμητή.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ελένη Ματζουράνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και συνεχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της που έχουν προσελκύσει περισσότερους από 90,4 χιλιάδες followers.

Δείτε το προφίλ της στο Facebook  την σελίδα της στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε παλαιότερα «καυτά» αφιερώματα στην Ελένη Ματζουράνη (ΦΩΤΟ)

Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη

Δείτε και ορισμένες από τις τελευταίες της εντυπωσιακές αναρτήσεις της στο Instagram:

Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη Ελένη Ματζουράνη



Spread the love