Spread the love


Είναι ένα από τα πιο γυμνασμένα και εντυπωσιακά κορίτσια των social media, και όταν αποφάσισε να στολίσει χριστουγεννιάτικο δεντρό κανείς δεν πίστεψε ότι θα ντύσει το κορμί της ως «καυτό» στολίδι πάνω του.

Μ’ έναν ιδιαίτερα καυτό τρόπο θέλησε να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων η διάσημη ξανθιά. παγκόσμιας φήμης γυμνάστρια.

Έχει τεράστια δράση στα κοινωνικά δίκτυα, και είναι από τις πρωτοπόρες του χώρου της γυμναστική αφού παραδίδει μαθήματα, όχι μόνο σε γυμναστήρια, αλλά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου παρουσιάζει πολλές ασκήσεις για καλλίγραμμο σώμα.

Ωστόσο, η Τζούλια Γκιλιάς (Julia Gilas), διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στα social media και πολλές φορές οι πόζες που ανεβάζει είναι αποκαλυπτικές.

Σαν παιδί η Τζούλια ήταν προικισμένη με τόση ενέργεια και τη φιλοδοξία, και ήξερε  ότι ήθελε να γίνει μοντέλο. Σε ηλικία των 14, άρχισε και από την ηλικία των 16 έφυγε από το σπίτι για να ακολουθήσει το όνειρό της να γίνει ένα επιτυχημένο μοντέλο.

Έτσι, η Τζούλια μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2009 και έγινε πήρε την Αμερικανική ταυτότητα το 2013 και σήμερα ζει στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Η γυναίκα γυμνάζεται όλη τη μέρα, αλλά το αποτέλεσμα είναι θεαματικό..

Όπως για παράδειγμα αυτή που έβαλε στολίζοντας το δέντρο της. Φόρεσε μόνο δύο σειρές από κόκκινες κορδέλες και προκάλεσε σεισμό στο Instagram.

Δείτε το site της juliagilas.com στο Facebook και στο Instagram

Για να καταλάβετε την δυναμική της, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ακολουθούν περισσότεροι από 5 εκατομμύρια followers έχοντας ανεβάσει 1,772 δημοσιευμένες φωτογραφίες της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε τα πιο επιθυμητά οπίσθια του Instagram (ΦΩΤΟ)



Spread the love