Spread the love


Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα από το ονόματα που με αγωνία περιμένουμε να δούμε να αγωνίζεται στο «Survivor 2» αφού αυτό το κορίτσι παράτησε τα πινέλα του μακιγιάζ και έγινε μοντέλο, με πολύ μεγάλες προοπτικές.

Διπλή βόμβα μεγατόνων φέρεται να είναι έτοιμος να πυροδοτήσει ο ΣΚΑΙ για το «Survivor 2», καθώς φέρεται να έχει προσεγγίσει ένα απίστευτο όνομα, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονται στην τελική ευθεία καθώς στα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα.

Πολλά ονόματα έχουν ήδη ακουστεί για να στελεχώσουν την ομάδα των «Διάσημων». Κάποια αναμενόμενα, κάποια θα προκαλέσουν εντύπωση. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως έτσι και επιβεβαιωθεί αυτή η είδηση τότε ο νέος κύκλος του Survivor αναμένεται κάτι παραπάνω από εκρηκτικός.

Ήδη αυτοί που φέρονται να ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο είναι: Στέλιος Κρητικός, Άνθιμος Ανανιάδης, Κυριάκος Πελεκάνος (σ.σ. Κύπριος γυμναστής), Γιούρκας Σεϊταρίδης, Όλγα Φαρμάκη. Κάποια επιπλέον ονόματα που ακούγονται, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής, είναι: Γιάννης Βαρδής, Σάββας Πούμπουρας. Ακόμη όμως ένα όνομα «φωτιά» θα στελεχώσει τους «Μαχητές» και θα προκαλέσει πάταγο μας έρχεται από την Βέροια.

Η Ιωάννα Μπέλλα, είναι το πανέμορφο κορίτσι, που από τα πινέλα του μακιγιάζ των διάσημων έχει βρεθεί πλέον στις πασαρέλες και σαγηνεύει τα βλέμματα, καθώς διαθέτει υπέροχο σώμα και τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου, που κάνουν τους άντρες να την ερωτεύονται με την πρώτη ματιά.

Η όμορφη μελαχρινή έχει καταγωγή, και μεγάλωσε στην Βέροια, όπου ο πατέρας της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά διατηρώντας εκτροφεία ζώων στη Βόρεια Ελλάδα, τα οποία προμηθεύουν αρκετά κρεοπωλεία σε όλη την επικράτεια.

Η Ιωάννα όμως δεν είχε σκοπό να ασχοληθεί με την πατρική επιχείρηση, αφού την έχει κερδίσει η showbiz.

Από πρώην αθλήτρια του βόλεϊ βρέθηκε, έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που την καθήλωσε στο κρεβάτι και την ανάγκασε να χάσει τις Πανελλήνιες, να σπουδάζει αισθητικός στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα ινστιτούτων αισθητικής.

Στον ελεύθερο χρόνο της φυλλομετρούσε την γαλλική «Vogue» και ονειρευόταν τον εαυτό της σε φωτογραφήσεις, ενώ επιμελούνταν το μακιγιάζ γνωστών celebrities όπως η Άννα Βίσση και η Ελένη Φουρέιρα. Πλέον, η Ιωάννα ζει το όνειρο της και ταράζει τις αντρικές καρδιές και μέσω Instagram, όπου ποζάρει σαν θεά και έχει καταφέρει με 207 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να τραβήξει επάνω της 96.3 χιλιάδες followers.

Ακόμα η Ιωάννα Μπέλα, παρ’ όλο που είναι από την συμπρωτεύουσα είναι οπαδός του Ολυμπιακού και της αρέσει συχνά πυκνά να πηγαίνει στα γήπεδα για να εμψυχώσει με την παρουσία της την αγαπημένη της ομάδα.

Δείτε την στο Facebook το Facebook I και το Instagram

Απολαύστε την πανέμορφη Ιωάννα Μπέλλα στις φωτογραφίες της που ακολουθούν και μας κάνουν να ανυπομονούμε να την δούμε να αγωνίζεται στο παιχνίδι:

Ιωάννα Μπέλλα: H πιο «καυτή» φοιτήτρια δημοσιογραφίας (ΦΩΤΟ)



Spread the love