Spread the love


Την 25χρονη Kate Upton επέλεξε το «Love Magazine» να συμμετέχει στο ημερολόγιο που μετρά τις μέρες ανάποδα μέχρι την αλλαγή του χρόνου. Στο βίντεο την δείχνει μόνο με το κορμάκι της να παίζει με τα μπαλάκια του τένις και να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Αποτελεί το πόθο κάθε άνδρα και είναι χυμώδεις, όμορφη και προκλητική με βλέμμα ιδρωμένο που καθηλώνει. Πέρυσι το διάσημο αντρικό περιοδικό «Sports Illustrator» είχε αφιερώσει στην Kate Upton τρία ολόκληρα εξώφυλλα στα οποία πόζαρε με τα πιο σέξι μαγιό της αγοράς και εκτόξευσε το κασέ της στα ύψη.

Μπορεί να έχει κοσμήσει με τις φωτογραφίες της σχεδόν όλα τα διάσημα περιοδικά του πλανήτη, αλλά για το «Sports Illustrated» τρέφει ιδιαίτερη αγάπη αφού είναι ένα από τα περιοδικά που την λάτρεψαν και την βοήθησαν πολύ στην καριέρα της.

Το κορίτσι από το Μίσιγκαν των Η.Π.Α, που παντρεύτηκε πριν περίπου ένα μήνα τον διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ Justin Verlander, άφησε για λίγο τη συζυγική ζωή και επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας για τη χριστουγεννιάτικη αντίστροφη μέτρηση του περιοδικού thelovemagazine.co.uk

Δείτε όλα τα κορίτσια στο ημερολόγιο του «Love Magazine»

Η Kate, φόρεσε πολυτελή εσώρουχα «Agent Provocauter», έπιασε σφιχτά τη ρακέτα της και έπαιξε τένις δωματίου αφήνοντας την φαντασία μας να καλπάσει.

«Το ημερολόγιο του “Love” έχει γίνει παράδοση! Είναι διασκεδαστικό και μ’ αρέσει να συμμετέχω κάθε χρόνο για να θυμάμαι να μην παίρνω τον εαυτό μου τόσο σοβαρά», δηλώνει η Kate ξαπλωμένη και εξουθενωμένη από τα σερβίς στο τέλος του βίντεο.

Η Alexis Ren μας τρέλανε με τα οπίσθιά της στο Love Advent (vid)

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε την Kate Upton στο ατύχημα της φωτογράφησης για το «Sports Illustrated» (ΦΩΤΟ)

Δείτε όλα τα προηγούμενα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Kate Upton (ΦΩΤΟ)

Δείτε την σελίδα της: kateupton.com το Twitter το Facebook και στο Instagram

Τέλος απολαύστε τη στις πιο εντυπωσιακές της στιγμές από τα γυρίσματα του βίντεο:



Spread the love