Spread the love


Η Κιάρα Μαρκέζη είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη από την πρώτη του γυναίκα Γκουντρούν) και της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

Η Κιάρα Μαρκέζη, είναι το πρώτο εγγόνι του Άκη Τσοχατζόπουλου, και γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν ακόμα ο παππούς της ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας.Κιάρα Μαρκέζη

Μάλιστα παλαιότερα είχε μιλήσει στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στο ένθετο «Secret» εκφράζοντας την αγάπη της για τον παπιού της: «Θέλω ο παππούς μου να είναι καλά στην υγεία του μετά από όλη αυτή την περιπέτεια και την ταλαιπωρία που πέρασε στη φυλακή. Τώρα είναι στο νοσοκομείο και θέλουμε να γίνει καλά. Μαζί του όλα αυτά τα χρόνια πέρασε δύσκολα και η οικογένειά μου», ύστερα από την πρώτη αποφυλάκιση του παππού της.

Κιάρα Μαρκέζη

Είναι πανέμορφη και ήδη έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα, ετοιμάζεται να μπει στον χώρο του θεάματος.

Κιάρα Μαρκέζη

«Στο σχολείο τα πράγματα για εμένα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου. Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα.

Κιάρα Μαρκέζη

Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου ό,τι κι αν γίνει», είχε αναφέρει.

Κιάρα Μαρκέζη

Την 19χρονη κούκλα Κιάρα εντόπισαν οι φωτογράφοι σε βραδινή της έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Onirama.

Κιάρα Μαρκέζη

Απορίας άξιο είναι πως θα μπορούσε να μην ακολουθήσει καριέρα μοντέλου ή ηθοποιού, αφού είναι μια πανύψηλη μελαχρινή καλλονή, με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά.

Κιάρα Μαρκέζη

Στο κέντρο όπου βρέθηκε για να διασκεδάσει η Κιάρα ήταν και η μητέρα της Μαρία, που προφανώς έκανε δουλειά αφού ήταν συνέχεια με την φωτογραφική της μηχανή στα χέρια.

Κιάρα Μαρκέζη

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κιάρα Μαρκέζη, όπως είναι γνωστή στα social media πήγε στον χορό που διοργάνωσε η ΔΑΠ-Οικονομικού μαζί με την μητέρα της στο Κέντρο Αθηνών και το ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κιάρα Μαρκέζη Κιάρα Μαρκέζη Κιάρα Μαρκέζη Κιάρα Μαρκέζη Κιάρα Μαρκέζη

Δείτε και ορισμένες εντυπωσιακές φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Πηγή: parapolitika.gr



Spread the love