Spread the love


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να λείπει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες όμως συνεχίζει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε της έξοδο, με το αβυσσαλέο της ντεκολτέ και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην βγαίνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά δεν χάνει ευκαιρία σε αυτή τη φάση της ζωής της που είναι καθηγήτρια Λυκείου να απολαμβάνει τα βράδια της διασκεδάζοντας με φίλους της.

Η Κωνσταντίνα κάθε φορά που εμφανίζεται τραβάει σαν μαγνήτης τα φλας των φωτογράφων καθώς ξέρει τον τρόπο να αναστατώνει τα πλήθη με το αβυσσαλέο της ντεκολτέ, αλλά και με τις ενδυματολογικές της επιλογές που πάντα είναι μέσα στη μόδα, αφού είναι ένα κορίτσι που ότι και να φορέσει της πάνε.

Έτσι, εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Box Athens» που είχε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής όπου εμφανίζονται στο ίδιο σχήμα οι Μέλισσες παρέα με την Τάμτα και την Κόνι Μεταξά, και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το ντεκολτέ της, αλλά και με τη όλη σκηνική της παρουσία, αφού ομολογουμένως ήταν πολύ εντυπωσιακή.

Δείτε τo site της Κωνσταντίνας Σπρυσοπούλου constantina.gr στο Facebook και στο Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τέλος, θαυμάστε τη σε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της αναρτήσεις στο Instagram:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δείτε ακόμα:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθηγήτρια σε Λύκειο (ΦΩΤΟ)

Δείτε και άλλα «καυτά» αφιερώματα στην Κωνσταντίνα Σπρυροπούλου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Πηγή: parapolitika.gr



Spread the love