Spread the love


Είναι μια πανέμορφη κοπέλα, πολύ ταλαντούχα και στην πρώτη της μεγάλη ταινία το 2013 έπαιξε μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κι ενσάρκωνε την ερωμένη του, με πραγματικά πολύ «καυτές» σκηνές στο «The Wolf of Wall Street».

Μπορεί μέσα στο 2017 να κράτησε γενικά χαμηλό προφίλ, όμως λίγο πριν τελειώσει η χρονιά η Margot Robbie (Μάργκοτ Ρόμπι) φωτογραφίζεται για την Vogue της Αυστραλίας ως μια μοντέρνα ροκ πριγκίπισσα.

Excited to share my @vogueaustralia cover on sale Monday November 27th. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις

Η 27χρονη σήμερα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «I, Tonya» που αναμένεται σε λίγο καιρό στους κινηματογράφους και το όνομα της παίζει δυνατά και για τα Όσκαρ.

Η ερωμένη του «Λύκου της Wall Street» ήταν ο ρόλος που την έκανε διάσημη, ωστόσο εκείνη δεν είχε δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον όταν πήρε στα χέρια της τον ρόλο: «Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να παίξω στην ταινία. Αλλά γιατί να κάνω την χρυσοθήρα ερωμένη;» είπε στον ατζέντη της και εκείνος απλά απάντησε «Είναι μια ταινία του Σκορσέζε. Δεν θα πάρεις καν το ρόλο». Έστειλε μια κασέτα για την οντισιόν και δεν περίμενε να προχωρήσει παραπάνω.

Δεν περίμενε ότι θα την καλέσουν σε δείπνο με τον Σκορσέζε και τον Leonardo DiCaprio (Ντι Κάπριο) το οποίο θα κατέληγε με εκείνη να χαστουκίζει τον Λεονάρντο και τον πρωταγωνιστή να ζητάει κι άλλο. Και τελικά να πάρει τον ρόλο.

«Δούλευα στα Subway στην Μελβούρνη, ήμουν καλλιτέχνης των σάντουιτς, έκανα την καλύτερη δουλειά και τώρα δεν μπορώ καν να φάω ένα σάντουιτς από τα Subway γιατί ξέρω ότι μπορώ να το φτιάξω καλύτερα και φοβάμαι μην προσβάλλω κάποιον αν ζητήσω να το φτιάξω μόνη μου. Ακόμη θυμάμαι την μέρα που παραιτήθηκα γιατί έπρεπε να ξεκινήσω γυρίσματα για το Neighbours (τηλεοπτική καθημερινή σαπουνόπερα της Αυστραλίας και με δούλευαν γιατί δεν με πίστευαν. Έξι μήνες μετά με πλήρωσαν ένα τεράστιο ποσό για να κάνω το διαφημιστικό τους» λέει η ίδια.

Οι φίλες της απογοητεύτηκαν όταν την ρώτησαν πως είναι να φιλάς τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο κι εκείνη απαντούσε «δεν ήταν καθόλου ρομαντικό μετά από τόσες ώρες γυρισμάτων».

Αναγκάστηκε να πει στους γονείς της ότι ντουπλάραν τις γυμνές σκηνές για να μην τους ταράξει. Στην πρώτη οντισιόν με τον Ντι Κάπριο σκέφτηκε να αυτοσχεδιάσει.

«Παίξαμε μια σκηνή καυγά και αποφάσισα να τον χαστουκίσω αντί να φύγω εξοργισμένη. Αυτό έκανα λοιπόν φωνάζοντας βρισιές. Επικράτησε σιωπή μόλις τον χαστούκισα και νόμιζα ότι θα με διώξουν από το σετ ή θα με μηνύσουν. Σκάσανε όλοι στα γέλια. Άρχισα να ζητώ συγγνώμη υστερικά και τότε ο Λίο μου είπε “ήταν τέλειο, μπορείς να με ξαναχτυπήσεις».

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η 26χρονη τότε ηθοποιός που «έκαψε καρδιές» ως συμπρωταγωνίστρια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «Ο λύκος της Γουόλ Στριτ» είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό της προφίλ τον Δεκέμβριο του 2016 μία εικόνα με την ίδια και τον αγαπημένο της να φιλιούνται στο βάθος, ενόσω εκείνη έχει υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο, στο οποίο φορά ένα μονόπετρο! Η λεζάντα είναι ανύπαρκτη, αλλά ουσιαστικά μετά από αυτό είναι και αχρείαστη.

Η ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας «Suite Française», ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρά της, την Αυστραλία, παρουσία των στενών συγγενών και λιγοστών φίλων.

Δείτε τη στο Twitter to Facebook και στο Instagram

Margot Robbie. Margot Robbie. Margot Robbie. Margot Robbie. Margot Robbie. Margot Robbie.



Spread the love