Spread the love


H Eva Longoria είναι μία από τις πιο ζουμερές και σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Μπορεί να έχει κλείσει ήδη τα 40, αλλά δεν φοβάται να μας δείξει τις καμπύλες της.

H Eva Longoria είναι μία από τις πιο ζουμερές και σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Μπορεί να έχει κλείσει ήδη τα 40, αλλά παραμένει άκρως ελκυστική και δεν φοβάται να μας δείξει τις καμπύλες της.

Επί μία εβδομάδα έκανε διακοπές στην Ελλάδα, το καλοκαίρι που μόλις μας πέρασε, η διάσημη ηθοποιός Eva Longoria, μαζί με τον σύζυγό της και την παρέα τους.

Δείτε την σελίδα της evalongoria.com

Με το σκάφος τους επισκέφθηκαν τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, απόλαυσαν βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και την ηλιοθεραπεία τους στις οργανωμένες παραλίες των δύο νησιών.

Δείτε ακόμα: Χούφτωσε την Eva Longoria ο σύζυγός της στη Μύκονο

Η Longoria δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο instagram, προβάλλοντας τόσο τις ξένοιαστες στιγμές των διακοπών της, όσο και τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Η ηθοποιός, μετά τις διακοπές της, επέστρεψε στις Η.Π.Α. και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Το γνωστό περιοδικό «Haute Living Magazine», φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Eva, η οποία ποζάρει ανανεωμένη και αρκετά σέξι, όπως θα δείτε παρακάτω:

Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria

Πηγή Parapolitika.gr

 

 

 

 



Spread the love