Spread the love


Μας πήρε τα μυαλά η εντυπωσιακή ξανθιά κουκλάρα Nelly Rai με τις νέες τις καυτές πόζες στο Instagram. Άλλωστε πρόκειται για την Ελληνίδα fashion blogger με τις αναλογίες της.

Είναι από τις γυναίκες που αν τις δεις να περνούν από δίπλα σου, σίγουρα θα γυρίσεις το κεφάλι και θα κολλήσεις με την απίστευτη ομορφιά της και τις τέλειες αναλογίες της.

Η Νέλλη Ράι είναι, όπως μπορείτε να καταλάβετε εύκολα, μοντέλα, αλλά και fashion blogger και οι φωτογραφίες της θα σας κάνουν να χάσετε την… μπάλα. Μιλάμε για απίστευτο κορμί.

Δείτε τη στο Instagram

Μάλιστα, το καλοκαίρι, η Νέλλη Ράι, για την οποία και σας γράφουμε κατέκτησε τον τίτλο της 2ης Miss Gs Hellas 2017 και οι πόζες της στο Instagram θα σας δώσουν να καταλάβετε για ποιον λόγο…

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr  στη Nelly Rai (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις καυτές φωτογραφίες που ακολουθούν:

Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη Ράι Νέλλη ΡάιΠηγή Parapolitika.gr



Spread the love