Spread the love


Η Ola Jordan είναι επαγγελματίας χορεύτρια και έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου «Strictly Come Dancing» στη Βρετανία.

Η Ola Jordan είναι επαγγελματίας χορεύτρια και έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου «Strictly Come Dancing» στη Βρετανία.

Η χορεύτρια του Strictly Come Dancing – της «ενήλικης» σειράς του BBC,, πόζαρε σε ένα ημερολόγιο για το 2016 πετώντας τα όλα – σχεδόν κυριολεκτικά!

Η επαγγελματίας χορεύτρια διακρίνεται σε πόζες που είναι σίγουρο πως θα απολαύσουν ιδιαίτερα οι θεατές του BBC αλλά και οι θαυμαστές της ανά τον κόσμο. Μια απ’ αυτές την απεικονίζει σε πισίνα εντελώς γυμνή, ενώ άλλες την απαθανατίζουν «τυλιγμένη» σε δαντέλα και διαφάνεια που αφήνουν λίγα περιθώρια στη φαντασία.

Ola Jordan

Η 35χρονη από την Πολωνία είναι τόσο περήφανη για το κορμί της, το οποίο οφείλει στο χορό που δεν σταματάει να γεμίζει με φωτογραφίες της τους λογαριασμούς της στα social media και μάλιστα σε πολλές από αυτές είναι ημίγυμνη.

Επίσης η ξανθιά καλλονή δεν προκαλεί μόνο με τις πόζες της στα social media, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Για παράδειγμα σε διακοπές  στο Ντουμπάι με τον σύζυγο της, είχε πολλά κέφια. Φορούσε ένα από τα πιο σέξι μπικίνι που έχει βάλει ποτέ και επέτρεψε στον άντρα της να… χαρεί δημόσια τα θέλγητρά της.

Ola Jordan Ola Jordan

Ola Jordan

Σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ο Τζέιμς άρπαξε τα δύο στήθη της γυναίκας του ενώ αργότερα, εκείνη έκανε με τη σειρά της ένα… σάλτο και έπεσε επάνω του στη ξαπλώστρα, χωρίς να το ενοχλεί ο φωτογραφικός φακός ούτε οι λουόμενοι γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου. Άλλη φορά η Ola Jordan έκανε γιόγκα στην πισίνα του σπιτιού της με τον 13χρονια σύζυγο της να της βάζει παγάκια στο σώμα.

Ola Jordan Ola Jordan

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε την…

Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan Ola Jordan

 



Spread the love