Spread the love


Η Πάμελα Αντερσον (Pamela Anderson), στα 50 της, αναδεικνύει την εκπληκτική σιλουέτα της σε διαφήμιση εσωρούχων της “Coco De Mer“, και μιλάει για το σεξ, και το αν ο Donald Trump είναι «καυτός» ή όχι.

Η διάσημη για το κορμί της ηθοποιός που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και της εξασφάλισε έσοδα εκατομμυρίων από τότε που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες ως η σέξι ναυαγοσώστρια στο Baywatch την δεκαετία των ’90s, και τις περισσότερες φωτογραφήσεις από οποιαδήποτε άλλη για το αντρικό περιοδικό Playboy (14 συνολικά εμφανίσεις).

Ακόμα και στα 50 της, η Πάμελα Αντερσον διατηρεί τέλειο και πολύ επιθυμητό σώμα της όπως φαίνεται από τη νέα της φωτογράφηση για τη νέα συλλογή της Βρετανικής εταιρείας εσωρούχων και γυναικείων αξεσουάρ «Coco de Mer» σε δημιουργίες δικές της.

Όπως εκμυστηρεύτηκε: «Κάναμε μια φωτογράφηση, μερικά βίντεο και τώρα μερικές συνεντεύξεις. Μιλάμε για την κυκλοφορία της νέας μου γραμμής για την “Coco De Mer”. Είναι πολύ συναρπαστικό και θα είναι μια τεράστια επιτυχία, επειδή τα αυτά εσώρουχα συσχετίζονται μαζί μου».

Ο Elvis κυριάρχησε στη δεκαετία του ’50s, ενώ οι Margaret Thatcher και Ronald Reagan τη δεκαετία του ’80s. Η δεκαετία του ’90 όμως; Αυτή ανήκει στους Michael Jordan, Bill Clinton, Matt Groening, Kurt Cobain και σίγουρα της Pamela Anderson.

H Pamela Anderson επιστρέφει ως πρεσβευτής, ή αλλιώς το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας εσώρουχων με έδρα το Λονδίνο «Coco De Mer».

Είδαμε το θέμα στο highsnobiety.com

Η αισθησιακή 50χρονη ηθοποιός φρόντισε να δείξει την παιχνιδιάρικη διάθεσή της και την πολύ νεανική εμφάνισή της.

Η πιο «καυτή» χριστουγεννιάτικη διαφήμιση



Spread the love