Spread the love


Είναι ξανθιά και ένα από τα πιο «χυμώδης» μοντέλα που όμως μαρτυρούν και οι ακτινογραφίες της δεν έχει περάσει νυστέρι από πάνω της. Είναι ένα μοντέλο που πρέπει να δεις και να ακολουθήσεις.

Ο λόγος για το 23χρονη μοντέλο Zienna Eve Sonne Williams που έλκει την καταγωγή της από την Δανία αλλά ζει στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Δεν δουλεύει όμως μόνο στο Λος Άντζελες αλλά όπως μας πληροφορεί και στην σελίδα της στο Instagram και στο Λας Βέγκας αφού οι φυσικές αναλογίες της (36-23-36) είναι περιζήτητες παντού.

Είναι υπερήφανη που έχει ένα εντελώς φυσικό σώμα (100% natural όπως γράφει στο Instagram) και για να το απόδειξη επισκέφτηκε τον γιατρό της να πάρει κάποιες ακτινογραφίες της σπονδυλικής στήλης. «Νομίζω ότι θα μοιραστώ και θα τελειώσω πολλές συζητήσεις για το σώμα μου» έγραψε και συνέχισε για να διασκεδάσει τα κακοπροαίρετα σχόλια για το σώμα της, αφού ξεχωρίζει για την πολύ λεπτή μέση της.

«Ο μέσος άνθρωπος έχει 24 πλευρά (παΐδια),12 σε κάθε πλευρά. Ένας στους εκατό ανθρώπους έχει ένα επιπλέον πλευρό. Αυτά ονομάζονται τραχηλικά πλευρά, επειδή προκύπτουν από ένα από τα σπονδυλικά οστά στο λαιμό (οι αυχενικοί σπόνδυλοι), και είμαι ένας από αυτούς.

Όπως δείχνει στην ακτινογραφία μου, όλα τα πλευρά μου είναι εκεί. Κανένα από αυτά δεν έχει αφαιρεθεί ή “σπάσει και ξανά κολλήσει”. Δεν έχω κάνει καμία “μυστική προπόνηση”, και δεν φορώ κορσέδες. Αυτό είναι το σχήμα του κορμού μου. Έχω επίσης αμέτρητα σχόλια λέγοντας ότι έχω εμφυτεύματα στήθους. Όπως δείχνει αυτή η ακτινογραφία, δεν έχω ούτε εμφυτεύματα. Είμαι 100% φυσική και ποτέ δεν έχω καμία χειρουργική επέμβαση, και ελπίζω ότι αυτή η ακτινογραφία θα σταματήσει για πάντα αυτά τα ανόητα σχόλια»..

Μάλιστα, όπως τονίζει, το δυνατό σημείο στην εμφάνισή της είναι οι φυσικές αναλογίες της. Η Ζιένα Ιβ Σόνε Ουίλιαμς, μια κοπέλα πρότυπο ομορφιάς με ολοστρόγγυλες καμπύλες, υπέροχο στήθος και πολύ εκφραστικό πρόσωπο που πραγματικά μας έκανε εντύπωση.

Τέλος, θα πρεπει να ανφερουμε ότι αγαπάει την Ελλάδα, και περασε τμήμα των διακοπών της στη Σαντορίνη. Εμεινε εκπληκτη από την ομορφια του νησιου, και από το γαλάζιο του Αιγαίου.

Δείτε τη στο Facebook και στο Iinstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Zienna Eve Sonne Williams Zienna Eve Sonne Williams Zienna Eve Sonne Williams Zienna Eve Sonne Williams Zienna Eve Sonne Williams Zienna Eve Sonne Williams Zienna Eve Sonne Williams



Spread the love