Spread the love


Χαμός από την απόφαση του ποδοσφαιριστή να χώρισε τη σύζυγό του Erjona sulejmani επειδή αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως πως «του αρέσει να «αυτοϊκανοποιείται» πριν τον αγώνα, και ότι δεν της κάνει έρωτα.

Η Αλβανίδα καλλονή, Εριόνα Σουλεϊμάνι (Erjona Sulejmani) αποκάλυψε τα μυστικά της σεξουαλικής της ζωής με τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί (Αλβανικής καταγωγής που γεννήθηκε στην περιοχή Τέτοβο των Σκοπίων) στην τηλεόραση. Έπειτα από δύο χρόνια γάμου, ο Μπλέριμ Τζεμαϊλί και η Εριόνα Σουλεϊμάνι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού ο 31χρονος ποδοσφαιριστής κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα ο ποδοσφαιριστής πήρε την τελική απόφαση του χωρισμού μετά από εμφάνιση της συζύγου του σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία αποκάλυψε πως ο σύζυγος της προτιμά να αυτοϊκανοποιείται παρά να της κάνει έρωτα πριν τους αγώνες!

Η Αλβανίδα καλλονή, Εριόνα Σουλεϊμάνι αποκάλυψε τα μυστικά της σεξουαλικής της ζωής με τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί στην τηλεόραση και στο σόου «Le Capitaine», την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

Το 30χρονο μοντέλο ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή πως είναι το σεξ με τον μέσο της Μπολόνια ( που αγωνίζεται ως δανεικός στη Μόντρεαλ) αλλά και παίκτης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελβετίας, αν κάνουν σεξ πριν τους αγώνες:

«Σεξ πριν από τους αγώνες; Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μεγάλοι εραστές. Προτιμούν να αυτοϊκανοποιούνται», δήλωσε απερίφραστα η καλλονή. Αυτό άκουσε 31χρονος και ζήτησε αμέσως διαζύγιο και της απαγόρευσε με εντολή δικηγόρου να χρησιμοποιεί το επίθετό του.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Erjona Sulejmani ψηφίστηκε από το ιταλικό περιοδικό «GQ» ο πιο «καυτή» σύζυγος παίκτη της Ευρώπης, για τις εμφανίσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στις κερκίδες των γηπέδων.

Ο ίδιος ο Blerim Dzemaili είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ελβετικής εθνικής ομάδας με 59 διεθνείς συμμετοχές σε αγώνες, και 8 γκολ.

Δείτε την Erjona sulejmani στο Facebook και στο Ιnstagram

Δείτε την Εριόνα Σουλεϊμάνι σε πολύ όμορφες στιγμές της στο Instagram:

Erjona sulejmani Erjona sulejmani Erjona sulejmani



Spread the love