Spread the love


Τα κορίτσια του «My Style Rocks» που αναστατώνουν με την παρουσία τους το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον αντρικό πληθυσμό αποφάσισαν για καλό σκοπό να τα πετάξουν όλα τα ρούχα τους για πολύ ευγενή σκοπό.

Στο γυμνό τεύχος του περιοδικού «Down Town» για τον HIV, εκατόν ένας διάσημοι Έλληνες φωτογραφίζονται δίχως τα ρούχα τους και εντυπωσιάζουν. Στη φωτογράφιση συμμετέχουν τα κορίτσια του δημοφιλούς ριάλιτι, όπου δημιούργησαν μια εικόνα πολύ ευχάριστη, εντελώς διαφορετική.. όλες μαζί.

Ο λόγος για τις: Υβόννη Ντόστα, η Τζώρτζια Βαϊνά, η Ραμόνα Βλαντή, η Ιωάννα Τούνη, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Βασιλική Ρούσου που κάνουν πασαρέλα στις σελίδες του περιοδικού.

Tα κορίτσια του My Style Rocks αρκέστηκαν στο να φορέσουν μόνο το κόκκινο κραγιόν τους

Απολαύστε τις όλες στην φωτογραφία που ακολουθεί:

My Style Rocks

«My style rocks»: Μερικές από τις 13 διαγωνιζόμενες του fashion show του ΣΚΑΙ δεν μας συστήθηκαν τώρα αλλά τις έχουμε ξαναδεί παλαιότερα.

Αν και η Ραμόνα Βλαντή έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις, δεν είναι η μόνη που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν σε μια προσπάθεια να τραβήξουν λίγο από τη λάμψη των φωτογραφικών φλας. Παλιές μας γνώριμες λοιπόν μερικές από τις… αιθέριες υπάρξεις του τηλεπαιχνιδιού, όπως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Τζώρτζια Βαϊνά και η Ιωάννα Τούνη.

Όλες τους μαγνητίζουν πολύ εύκολα τα βλέμματα και ξέρουν πως να… παίξουν με τον φωτογραφικό φακό, είτε έχουν συμμετάσχει στα καλλιστεία του STAR είτε έχουν εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές είτε είχαν διάσημους συντρόφους. Και η ομάδα του «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» ξεψάχνισε το παρελθόν των νεαρών κοριτσιών και ετοίμασε το απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί.



Spread the love