Spread the love


Το απόγευμα της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, η οποία δεν έβγαλε «γκρουπ θανάτου», αλλά θάνατος ήταν η καλλονή Victoria Lopyreva που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Ωστόσο, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και πριν απ’ την έναρξη της εκδήλωσης, τις εντυπώσεις «έκλεψε» η πρέσβειρα της FIFA, Βικτόρια Λοπίρεβα (Victoria Lopyreva).

Η Ρωσίδα καλλονή τράβηξε τα βλέμματα με την εκτυφλωτική ομορφιά της, αλλά και το κομψό ντύσιμό της. Μάλιστα, επέλεξε να ντυθεί πιο σεμνά, ύστερα από αίτημα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ιράν.

Η Miss Russia 2003 αποτελεί μία απ’ τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της χώρες, με χιλιάδες followers στα social media. Μάλιστα στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 1,6 εκατομμύρια followers, στο Facebook ακολουθείται από 127.577 άτομα, και στο Twitter έχει περισσότερους από 258 χειλάδες άτομα που την ακολουθούν.

Αυτός είναι, άλλωστε, κι ο λόγος που επιλέχθηκε για πρέσβειρα τόσο του Μουντιάλ όσο και του Confederations Cup ένα χρόνο νωρίτερα.

Τι να λέμε τώρα η γυναίκα είναι Θεά. Έτσι είπαμε να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στις προσωπικές της σελίδες που διατηρεί στα social media για να μπορέσουμε να θαυμάσουμε όλη της την γοητεία, μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια και την εκπροσωπούν.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το site της lopyreva.com και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Victoria Lopyreva Victoria Lopyreva Victoria Lopyreva Victoria Lopyreva Victoria Lopyreva

 



Spread the love