Spread the love


Είναι μια απίθανη κοπέλα η Ντάρια Τουρόβνικ που διαθέτει τέλειο σώμα και ομορφιά που θα σας αφήσει άναυδους όταν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο προφίλ της στο Instagram. Ξεκίνησε το ταξίδι της για τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, από τον Άγιο Δομίνικο.

Τα ονόματα των 24 παικτών του Survivor 2 ανακοινώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και μέσα σε αυτά βρίσκεται και η Ντάρια Τουρόβνικ. Το πανέμορφο μοντέλο θα δώσει τη δική της μάχη στον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

«Βρίσκομαι στο Survivor γιατί θέλω να δοκιμάσω τα όριά μου και να τα ξεπεράσω», είπε στο βίντεο της παρουσίασης των παικτών. Η Ντάρια Τουρόβνικ μεγάλωσε στην Κύπρο, ο πατέρας της είναι Ρώσος και η μητέρα της Ουκρανή. Στη μέχρι τώρα πορεία της στο μόντελινγκ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας.

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες που ακολουθούν από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και μην φοβάστε αν θα αναστενάξετε, είναι απολύτως φυσιολογικό με την εκρηκτική παρουσία της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μόνο με 59 δημοσιευμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 3,090 followers που ακολουθούν την Ντάρια Τουρόβνικ.

Ντάρια Τουρόβνικ Ντάρια Τουρόβνικ Ντάρια Τουρόβνικ



Spread the love