Spread the love


Tη λένε Αναστασία Γκιζέρσκαγια (Анастасия Гизерская στα ρώσικα ή Anastasia Gizerskaya όπως έγινε γνωστή) και είναι η νέα μούσα του Μουντιάλ της Ρωσίας προσφέροντας έναν ακόμη πολύ καλό λόγο για να παρακολουθήσουμε τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Είναι το πανέμορφο μοντέλο που το όνομά της έγινε γνωστό όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι η Ρωσίδα πρέσβειρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το 2018. Είναι πολύ δημοφιλής στο Instagram, όπου μοιράζεται φωτογραφίες μοντέλων και ταξιδιών για περισσότερους από 720.000 χιλιάδες followers.

Πριν αποκτήσει τεράστια φήμη, αφού το όνομά της συνδέθηκε με το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου ζούσε στο Καλίνινγκραντ της Ρωσίας πριν μετακομίσει στη Μόσχα, όπως όλα τα γνωστά μοντέλα για να συνεχίσει την καριέρα της.

Ως ασήμαντη πληροφορία μπορούμε να αναφέρουμε ότι μέσα από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram προωθεί εμπορικά σήματα όπως τα κοσμήματα, παπούτσια Elux και Super Turboshop κάνοντας τους φίλους της να την ζηλεύουν.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι είναι μια κοπέλα που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη, και αυτό το μαρτυρούν περίτρανα οι φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love