Spread the love


Έτοιμη να βάλει φωτιά στον Άγιο Δομίνικο είναι η Αγγελική Κοκαλίτσα. Η «καυτή» νηπιαγωγός και kick boxer ετοιμάζει βαλίτσες για «Survivor 2» και ο αντρικός πληθυσμός παραμιλάει.

Όσοι είδαν τους παίκτες που απαρτίζουν τη λίστα των Διασήμων, κούνησαν αδιάφορα τους ώμους. Όσοι παρατήρησαν όμως την ομάδα των μαχητών, κόλλησαν με μια ξανθιά καλλονή, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους.

Ο λόγος για την Αγγελική Κοκαλίτσα η οποία μπαίνει στο παιχνίδι, έχοντας διπλή ιδιότητα. Το πρωί είναι νηπιαγωγός και το βράδυ Kick Boxer.

Η εντυπωσιακή Αγγελική φέρνει τον δυναμισμό του Kick Boxing και την άνεση της νηπιαγωγού στο παιχνίδι και μας κάνει απ’ την πρώτη κιόλας ματιά να την στηρίξουμε φανατικά.

Είναι αυτό που λέμε ότι θα αναστενάξουν μέχρι και οι κοκοφοίνικες με την «εκρηκτική» της παρουσία. Έτσι ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης και καταλάβαμε ότι πράγματι η Αγγελική Κοκαλίτσα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουμε δει ποτέ σε παιχνίδι ριάλιτι όπως το «Survivor 2».

Τώρα πως συνδυάζεται να έχει σπουδάσει νηπιαγωγός, αλλά να ασχολείται με το kick boxing και έχει πάρει μέρος στα καλλιστεία είναι ένα άλλο θέμα, αλλά σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι είναι ένα «εκρηκτικό» μείγμα.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή της της αρέσει που είναι αθλήτρια και κορίτσι με πειθαρχία, ασχολείται με το μόντελινγκ και θέλει να εξελιχθεί επαγγελματικά στις δημόσιες σχέσεις.

Η Αγγελική είναι νηπιαγωγός, διαπρέπει ως αθλήτρια, ασχολείται με το μόντελινγκ σε εταιρίες αθλητικών ειδών και επιθυμεί να εξελιχθεί επαγγελματικά στο κομμάτι της διαφήμισης και στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Ηδη συνεργάζεται με την εταιρία European Event Management.

Ξεκίνησε το kick boxing στα 19 της, όταν παρακολουθώντας αγώνες διαπίστωσε ότι πρόκειται για ένα άθλημα που της ταιριάζει!

Η αλήθεια είναι ότι παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή της η Αγγελική ήταν από μικρή «αγοροκόριτσο». Η ίδια δηλώνει δυναμικός χαρακτήρας και, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, δεν μπορούσε να βρίσκεται συνεχώς με γυναίκες. Σημειώνεται ότι έχει πέντε αδερφές -με τη μία μάλιστα είναι δίδυμες- κι έναν αδερφό.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι απόφοιτη «Προσχολικής Αγωγής» και μιλάει γαλλικά και αγγλικά, και θέλει να διαπρέψει ως αθλήτρια στο kick boxing και ως μοντέλο σε εταιρίες αθλητικών ειδών. Επίσης θέλει να εξελιχθεί επαγγελματικά στο κομμάτι της διαφήμισης και στον τομέα των δημοσίων σχέσεων.

Τα προσόντα της ζαλίζουν και καθηλώνουν τον αντρικό πληθυσμό, γι αυτό απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα Αγγελική Κοκαλίτσα



Spread the love