Spread the love


Μιλάμε για το απόλυτο θηλυκό του Instagram, αφού η Brennah Black τα «σπάει με τις φωτογραφίες της που έχουν τρελάνει κόσμο, αφού το κορμί της είναι θεϊκό, και το βλέμμα της είναι πολύ σπινθηροβόλο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Brennah Black άρχισε το μόντελινγκ σε ηλικία 11 ετών ταξιδεύοντας στο Μαϊάμι, το Ντάλλας, το Όστιν και το Χιούστον για να πάρει μέρος σε φωτογραφήσεις μόδας και τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Από το γυμνάσιο επέλεξε να ακολουθήσει την επαγγελματική σταδιοδρομία του μοντέλου. Στις αρχές του 2016, η Brennah ξεκίνησε εκ νέου την καριέρα της σε πλατφόρμες εκτύπωσης, και άρχισε την καριέρα της στο διαδίκτυο, με πολλά και εντυπωσιακά βίντεο και καυτές» πόζες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα σε λίγους μήνες η Brennah Black έγινε το πιο «hot» νέο πρόσωπο στην αγορά του Τέξας και κερδίζει γρήγορα αναγνώριση σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Brennah έχει πτυχίο της στις Επικοινωνίες από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Ώστιν, όπου είναι στη λίστα του Κοσμήτορα και μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τιμών.

Η Brennah πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τη ζωή είναι να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, να βρείτε κάτι που είστε παθιασμένοι και να το ακολουθήσετε, καθώς και να μην σταματήσετε ποτέ να μαθαίνετε κάτι νέο.

Σήμερα ζει στο Λος Άντζελες και όπως θα διαπιστώσετε οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό είναι πραγματικά μαγικές:



Spread the love