Spread the love


Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά για τον φλογερό καρδιοκατακτητή Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio). Το καινούργιο του αμόρε (η Camila Morrone) είναι εντυπωσιακό μοντέλο, με λιγότερα από τα μισά χρόνια του, και γι αυτό όλοι οι φίλοι του τον ζηλεύουν.

Ο 43χρονος, που έκαψε καρδιές ανά την υφήλιο με τους ρόλους που υποδύθηκε στις ταινίες «Τιτανικός» και «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», βγαίνει ραντεβού με το 20χρονο μοντέλο από την Αργεντινή, Καμίλα Μορόνε, που είναι πανέμορφη και πολύ ενεργή στα social media. Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram έχει καταφέρει να «μαγέψει» για να την ακολουθήσουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο followers.

Το ζευγάρι πέρασε τα Χριστούγεννα στο Κολοράντο και η Καμίλα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram χιονισμένες σέλφις με τον Λίο. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι λάτρης της Ελλάδας και των νησιών του Αιγαίου, και το καλοκαίρι πέρασε μέρος των διακοπών της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Arrived in paradise? @mykonos_princess

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Morrone (@camimorrone) στις

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντι Κάπριο συνδέεται συναισθηματικά με μοντέλα. Θυμόμαστε τις Ζιζέλ Μπάντσεν και Μπαρ Ραφαέλι.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι, πάντως, ότι στην οικογένεια της Καμίλα υπάρχει μια «τάση προς έφεση», όπως λέγαμε παλιά, για μεγαλύτερους σε ηλικία ηθοποιούς: η μαμά της Καμίλα, η Λουσίλα Σολά, είναι το κορίτσι του Αλ Πατσίνο. Αυτή 38 χρονών κι αυτός 77.



Spread the love