Spread the love


Βγάζει 70.000 δολάρια με μια ανάρτηση της στο Instagram!

Είναι 29 ετών, όμορφη, άγγελος της Victoria’s Secret, μαμά δύο παιδιών και λάτρης των social media. Ο λόγος για την Νοτιοαφρικανή Candice Swanepoel.

Η μάρκα εσωρούχων Bluebella πραγματοποίηση μία έρευνα σχετικά με τα χρήματα που βγάζουν διάσημα μοντέλα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα λοιπόν, η Candice Swanepoel είναι το μοντέλο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Instagram και σε κάθε της ανάρτηση κερδίζει περίπου 70.000 δολάρια.

H Candice είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της εποχής μας, όπου αναδείχθηκε μέσα από τη συνεργασία της με τον οίκο εσωρούχων Victoria’s Secret.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Στο Ιnstagram της έχει πάνω από 10 εκατομμύρια followers και θεωρείται ένα από τα πιο πλούσια αγγελάκια του οίκου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το 2016 κέρδισε 7 εκατομμύρια δολάρια.

Αναμένουμε να μάθουμε πόσα κέρδισε το 2017, πιθανότατα το ποσό να έχει ανέβει.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Candice Swanepoel(ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel Candice Swanepoel

 

 

 

 

 



Spread the love