Spread the love


Μέσα σε μόλις λίγα χρόνια καριέρας η Χριστιάνα Γεωργοπούλου έχει καταφέρει να ψηφιστεί το «Πιο Όμορφο Μοντέλο στην Ευρώπη» το 2016 σε ψηφοφορία στην Ισπανία σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», έχει κερδίσει τον τίτλο της «Β’ Σταρ Ελλάς» και έχει υπογράψει δεκάδες συμβόλαια στο εξωτερικό.

Καθόλου άσχημα για την όμορφη μοναχοκόρη από την Πάτρα που στα 19 της χρόνια την ανακάλυψε ο Μιχάλης Ασλάνης και το μόνο που ονειρευόταν μικρή ήταν μια μεγάλη οικογένεια, ενώ η ίδια έχει συνεργαστεί και με αξιόλογους Έλληνες σχεδιαστές, όπως: Μιχάλης Ασλάνης, Kathy Heyndels, Vasilios Kostetsos, Μάκης Τσέλιος κ.ά.

Μελαχρινή και με αρχαιοελληνική κατατομή προσώπου Χριστιάνα Γεωργοπούλου, είναι ήδη μητέρα και η ομορφιά της είναι απίστευτη, και στο πρόσφατο παρελθόν συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του Νίκου Οικονομόπουλου στο τραγούδι του «Είναι Κάτι Λαϊκά».

Μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια καριέρας έχει καταφέρει να ψηφιστεί το «Πιο Όμορφο Μοντέλο στην Ευρώπη» σε ψηφοφορία στην Ισπανία, έχει κερδίσει τον τίτλο της «Μις Ελλάς» και έχει υπογράψει δεκάδες συμβόλαια στο εξωτερικό και έχει πει το πρώτο της «όχι» για να συμμετέχει σε πάνελ.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» είναι μια από τις πολύ γνώστες αθλητικές εφημερίδες – κολοσσούς στην Ευρώπη, που διοργάνωσε μια ψηφοφορία για να εκλέξουν οι αναγνώστες της, που δεν είναι μόνο Ισπανοί, αλλά γενικότερα Ευρωπαίοι και κάτοικοι χωρών της Λατινικής Αμερικής.

Στο διαγωνισμό λάμβαναν μέρος πάνω από σαράντα επαγγελματίες μοντέλα και παρουσιάζονταν οι δουλειές που έχουν κάνει, οπότε η Χριστιάνα δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνο το πρωινό ξύπνημα, όταν είδε πως οι φίλες της «είχαν δημιουργήσει μια ομαδική συζήτηση στο Facebook και είχαν βάλει το link της ψηφοφορίας. Γνώριζα πως κάποια από εκείνες τις ημέρες θα ανακοινωνόταν τα αποτελέσματα, αλλά όχι την ακριβή ημερομηνία. Όταν πάτησα στην ανάρτηση είδα μια φωτογραφία μου και ένα κείμενο αφιερωμένο για εμένα. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω».

Επί τρία χρόνια η καλλονή Πατρινιά Χριστιάνα Γεωργοπούλου ήταν στο «Πρω1νό ΑΝΤ1». Όταν πριν από μερικές εβδομάδες της έγινε πρόταση να μπει στο πάνελ εκπομπής, άλλου σταθμού, εκείνη αρνήθηκε. «Θα μου άρεσε μόνο αν είχα μια στήλη μέσα από την οποία θα μπορούσα να δίνω κάποιο στυλιστικό tip ή μια έξυπνη ιδέα. Σε μια εκπομπή των πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχουν οι παρουσιαστές. Δεν είμαι δημοσιογράφος. Δεν με θεωρώ ‘αρμόδια’ για να σχολιάσω, δεν είμαι τηλεκριτικός, οπότε δεν θεωρώ πως είναι σωστό να εκφέρω γνώμη για τέτοια θέματα» μου λέει.

Ο σχεδιασμός της Χριστιάνας τη θέλει να ταξιδεύει για τα επόμενα τρία χρόνια, κλείνοντας δουλειές στο εξωτερικό. «Αργότερα ίσως φροντίσω να τελειώσω τις σπουδές μου στα τουριστικά, για να έχω ένα πτυχίο που μπορεί να έχω κάποιο μέλλον ή να συνεχίσω στη μόδα, ίσως με μια δική μου Collection ή με ένα δικό μου κατάστημα». Αυτό είναι το όνειρό της.

Κανε αίτημα για να την δεις στο Instagram μιας και ο λογαριασμός της είναι κλειδωμένος.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου Χριστιάνα Γεωργοπούλου



Spread the love