Spread the love


Η Χριστίνα Κολέτσα «αδειάζει» τον Γιώργο Λιάγκα, κι εξηγεί γιατί σταμάτησε το γύρισμα κι έφυγε από την εκπομπή του, αρκετές ημέρες μετά το περιστατικό. Μάλιστα είπε πως: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος που ωρύεται, είναι προσβλητικός και σου φωνάζει».

Η τραγουδίστρια περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο έληξε άδοξα το γύρισμα στο «Late Night» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά τη συμμετοχή της στο Nomads, η Χριστίνα Κολέτσα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Late Night» με τον Γιώργο Λιάγκα. Όμως, η συνέντευξη έληξε άδοξα, πριν καν ξεκινήσει! Δείτε πως περιγράφει τα γεγονότα η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η Χριστίνα Κολέτσα δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Πήγα εκεί, ξεκίνησα τη συνέντευξη, μου είπε «Εφόσον δεν αισθάνεσαι καλά και δεν θέλεις να συζητήσεις…» -δηλαδή με τέτοιο τρόπο- «…πολύ ωραία! Χριστινάκι μου θα ήθελα να σταματήσουμε γιατί είσαι πιεσμένη! Δεν μπορώ να κάνω γύρισμα αν είσαι πιεσμένη, καλύτερα να κοπεί το γύρισμα»! Να κοπεί το γύρισμα; Να κοπεί το γύρισμα, πολύ ευχαρίστως! Γεια σας! Και σταμάτησε κι έφυγα.

Μου είπαν από την παραγωγή έλα κάτω να συνεχίσουμε το γύρισμα και τους είπα «Παιδιά, χίλια συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω, είναι και πολύ κακή η διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, όταν ένας άνθρωπος ωρύεται και είναι και προσβλητικός και σου φωνάζει να γυρίσεις και να κάνεις γύρισμα. Για ποιο λόγο»;

/p>

/p>

Δείτε την στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε παλαιότερο αφιέρωμα του Lifeviews.gr με τις πιο «καυτές» της πόζες» (ΦΩΤΟ)

Η Χριστίνα Κολέτσα μας χάρισε την πιο hot σκηνή στο Nomads (vids-pics)

Η «καυτή» Χριστίνα Κολέτσα και πάλι κοντά μας (ΦΩΤΟ)

Η Χριστίνα Κολέτσα αναστατώνει με νέες πόζες (ΦΩΤΟ)

Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα



Spread the love