Spread the love


Από το πρωί της Τετάρτης η Ιωάννα Τούνη έγινε άθελά της επίκεντρο σε μια σειρά δημοσιευμάτων σχετικά με μια γυμνή φωτογραφία που δημοσίευσε αρχικά γνωστή εφημερίδα.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παίκτρια του reality μόδας φαίνεται πως έπεσε θύμα αγνώστων που δημοσίευσαν μία φωτογραφία μιας γυμνής ξανθιάς γυναίκας σε ένα αυτοκίνητο, της οποίας δεν φαίνεται το πρόσωπο, ισχυριζόμενοι πως είναι η Ιωάννα Τούνη.

Αν και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το συγκεκριμένο υλικό, αφού και από τη φωτογραφία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για εκείνη, η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως κινήθηκε νομικά ώστε να σταματήσει η αναδημοσίευση του υλικού και τη σύνδεση της φωτογραφίας με το όνομά της.

Πιο συγκεκριμένα, το ProtoThema αποκαλύπτει πως η Ιωάννα Τούνη κατέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη δυσάρεστη ιστορία, ενώ ο πληρεξούσιος δικηγόρος της δήλωσε στην ίδια ιστοσελίδα; «Σε σχέση με σημερινά (σ.σ. χθεσινά) και πρόσφατα δημοσιεύματα που συσχετίζουν την εντολέα μου κυρία Ιωάννα Τούνη με άσεμνο υλικό που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο επισημαίνω πως έχει έχει ήδη προσφύγει στις διωκτικές αρχές και επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της».

Με την παραπάνω κίνηση και δήλωση μάλιστα από πολλούς θεωρήθηκε πως η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε ότι απεικονίζεται η ίδια στο επίμαχο υλικό, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν προκύπτει άμεσα από την παραπάνω δήλωση.

Δείτε την Ιωάννα Τούνη στο Facebook και στο Instagram



Spread the love