Spread the love


Η πρωταθλήτρια του Muay Thai και πρώην παίκτρια του Survivor και του Dancing on Ice, Μαριάννα Καλλέργη, ανάβει φωτιές με την αποκαλυπτική φωτογραφία από το κρεβάτι της, όπου φορά μονάχα το κάτω εσώρουχό της.

Με όρεξη φαίνεται πως ξύπνησε η πρωταθλήτρια muay thai Μαριάννα Καλλέργη, η οποία αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram μια… ημίγυμνη φωτογραφία της από το κρεβάτι.

Καθιστή στο κρεβάτι, φορώντας μόνο κάτω εσώρουχό της, καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια και βγάζοντας γλώσσα… στο φακό η Μαριάννα Καλέργη άναψε φωτιές στο Instagram.

Δείτε τη στο Facebook το Facebook και στο Instagram

Η πρωταθλήτρια του Muay Thai και πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε την ημίγμνη φωτογραφία της στον λογαριασμό και όπως ενημέρωσε τους followers της «Δεν της καίγεται καρφί».

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στο Lifeviews.gr για την Μαριάννα Καλλέργη (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη Μαριάννα Καλέργη

 

 



Spread the love