Spread the love


Ακόμα μια νεαρή πορνοστάρ προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους, γεγονός που προκαλεί θλίψη αλλά και ανησυχία στην βιομηχανία του πορνό στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο λόγος για την πανέμορφη Olivia Nova.

Απανωτά είναι τα σοκ στην βιομηχανία πορνό, καθώς μετά τον θάνατο της Yurizan Beltran από ναρκωτικά, την αυτοκτονία της August Ames και τον θάνατο της Shyla Stylez στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου υπάρχει και άλλη απώλεια.

Πρόκειται για την μόλις 20 ετών Olivia Nova, που είναι η τέταρτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο θάνατός της έρχεται λιγότερο από ένα χρόνο μετά το θάνατο του φίλου της από αυτοκτονία. Σε ένα tweet από τον Δεκέμβριο, η Nova έγραψε ότι θα πεθάνει πριν από τα γενέθλιά της τον Απρίλιο.

Η καριέρα της Nova σε ενήλικες ταινίες ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2017.

“Ενώ την εκπροσωπούσαμε για σύντομο χρονικό διάστημα, γνωρίσαμε την Olivia ως ένα όμορφο κορίτσι με μια πολύ γλυκιά και ήπια προσωπικότητα”, ανέφερε η «LA Direct Models», σύμφωνα με το XBIZ.com.

Δείτε τη στο Twitter και στο Instagram

Ο θάνατος της νεαρής πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models. Όπως έγινε γνωστό, το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε σε διαμέρισμα που διέμενε, στο Λας Βέγκας.

Δείτε και το δημοσίευμα της dailymail.co.uk

Δείτε τις φωτογραφίες του άτυχου κοριτσιού Olivia Nova:

Olivia Nova



Spread the love